Libnet.ro
UNICEF

12:30

Iordache a explicat ordonanta ce modifica legislatia penala: Am urmarit un echilibru intre puterile statului. Pai, ce vreti urgenta mai mare cand exista practica neunitara? (VIDEO)

B1 B1,
Iordache a explicat ordonanta ce modifica legislatia penala: Am urmarit un echilibru intre puterile statului. Pai, ce vreti urgenta mai mare cand exista practica neunitara? (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a calificat drept eronate afirmatiile celor care critica ordonanta data de Guvern de modificare a Codurilor penale. Iordache a declarat ca a tinut cont. continuă pe B1

Iohannis i-a cerut lui Grindeanu sa abroge ordonanta ce modifica legislatia penala, dat fiind efectele profund negative pe care aceasta le produce asupra statului de drept

Klaus Iohannis i-a trimis o scrisoare deschisa lui Sorin Grindeanu, prin care i-a cerut sa abroge ordonanta de urgenta prin care au fost modificate Codurile penale. Presedintele i-a transmis premierului ca.

ORDONANTA de urgenta ce modifica legislatia penala a fost PUBLICATA iN MONITORUL OFICIAL

Ordonanta de Urgenta adoptata marti seara de Guvernul PSD - ALDE a fost publicata in Monitorul Oficial in noaptea de marti spre miercuri, in jurul orei 01. Era singurul lucru care mai lipsea.

Sucevenii ies in strada dupa ce Guvernul a modificat legislatia penala

Dupa ce au protestat spontan marti noaptea in centrul Sucevei, oamenii au anuntat ca si azi, 1 februarie, se vor intoarce in fata Prefecturii Suceava, in jurul orei 17. 00, fiind foarte revoltati de modul in care Guvernul a modificat legislatia penala.

Procurorul General: Ordonanta adoptata de Guvern este o ofensa adusa autoritatii judecatoresti, fiind discretionara si vadit neconstitutionala

Ordonanta de urgenta ce modifica legislatia penala este o ofensa adusa autoritatii judecatoresti si trebuie urgent atacata la Curtea Constitutionala, a declarat Augustin Lazar, procuror general al.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )