Libnet.ro
UNICEF

19:00

iPhone 6s si iPhone 6s Plus, disponibile de maine in Romania. Care sunt preturile

România Liberă România Liberă,
iPhone 6s si iPhone 6s Plus, disponibile de maine in Romania. Care sunt preturile

Noile telefoane iPhone 6s si iPhone 6s Plus vor fi disponibile de maine la precomanda in magazinele din Romania. Astfel, Romania este unul dintre primele state din Europa, alaturi de Marea Britanie, Franta si Germania, in care ajung noile telefoane Apple, dupa lansarea oficiala in SUA, in urma cu doua zile. continuă pe România Liberă

Avocatul Poporului a deschis o ancheta in cazul refugiatei de 18 ani din Romania care a incercat sa se sinucida

Avocatul Poporului AP) s-a sesizat din oficiu si face o ancheta in cazul refugiatei de 18 ani din Romania care a incercat sa se sinucida. O tanara armeanca aflata intr-un centru de refugiati din capital a.

Cod portocaliu de ploi abundente, pana maine. Care sunt zonele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi, un cod portocaliu de ploi abundente, valabil de astazi de la ora 20 pana maine de la ora 10. in judetele Gorj, Valcea, Arges si in zona de.

Omer Susli, Praktiker: 50%-60% din locuintele din Romania nu sunt la standardele Uniunii Europene

Mai mult de jumatate 50%-60%) din locuintele din Romania nu sunt la standardele Uniunii Europene, sustine Omer Susli, proprietarul Praktiker, prezent la conferinta ReConstruct , organizata de WALL-STREET. RO in parteneriat cu Genesis Development si.

Restrictii de circulatie pe DN 7. Care sunt rutele ocolitoare

Traficul rutier pe drumul national DN 7 va fi inchis timp de patru zile, in perioada 10. 2015, intre kilometrul 50+500si kilometru 52+800, potrivit Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR).

VIDEO O inregistrare arata conditiile inumane in care sunt hraniti refugiatii in tabara de la Roszke, in Ungaria

O inregistrare video filmata in interiorul celei mai mari tabere de primire a migrantilor din Ungaria, in apropiere de granita cu Serbia, arata conditiile inumane, potrivit ONG-istilor, in care este distribuita hrana, scrie AFP.

Codul Fiscal valabil pentru 2016 a fost publicat in Monitorul Oficial! Vezi care sunt cele mai importante schimbari in privinta taxelor si a impozitelor pe care le vom plati de anul viitor

In Monitorul Oficial de joi s-a publicat noul Cod fiscal pe care il vom cunoaste de acum inainte drept Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal. Este o lege ampla si nimeni nu ar putea sa afirme cu certitudine ca este un Cod fiscal foarte bun or foarte neplacut. Tendinta generala este de crestere a sarcinii fiscale asupra persoanei fizice, in special profesiile independente, PFA-urile vor suporta costul reducerii TVA. Sa speram ca va fi mai bine aplicat decat actualul Cod fiscal! Consultati actul normativ aici!.

Utile: Semne ca ai o inflamatie in corp; Sa nu iei plasa cand cumperi struguri! Afla si cum sa ii depozitezi, ca sa tina cat mai mult; Semne ca ai probleme cu inima, care sunt usor de confundat

Ce sa facem pentru a fi mai) fericiti Profesorii Universitatii din Chicago si Universitatii Jiaotong din Shanghai au gasit raspunsul. Se pare ca oamenii ocupati. Psyllium, taratele care te ajuta sa slabesti Despre taratele de psyllium a inceput sa se vorbeasca destul de recent in tara noastra.

Veste buna: alte sapte medicamente, pe lista de compensate si gratuite. Vezi care sunt acestea

Alte sapte medicamente noi pentru diverse afectiuni oncologie pentru care nu exista alternativa terapeutica vor intra din acest an pe lista de compensate si gratuite, a anuntat, joi, ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioi.

PRO TV a anuntat grila de toamna. Care sunt noutatile

Trustul de televiziune Pro Tv si-a lansat, miercuri, grila de toamna, care include atat emisiuni cunoscute, cat si emisiuni noi.

Celebritati din toata lumea, solidare cu refugiatii. Care sunt mesajele lor

Mai multe celebritati din toata lumea s-au aratat solidare cu refugiatii care fug in Europa, din calea razboiului si dificultatilor economice cu care se confrunta in tari din Orientul Mijlociu si Africa. Interpreti, actori, regizori si scriitori de renume au postat mesaje simpatizante, au semnat petitii sau chiar s-au oferit sa gazduiasca familii de imigranti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )