Libnet.ro
UNICEF

19:00

Veste buna: alte sapte medicamente, pe lista de compensate si gratuite. Vezi care sunt acestea

România Liberă România Liberă,
Veste buna: alte sapte medicamente, pe lista de compensate si gratuite. Vezi care sunt acestea

Alte sapte medicamente noi pentru diverse afectiuni oncologie pentru care nu exista alternativa terapeutica vor intra din acest an pe lista de compensate si gratuite, a anuntat, joi, ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioi. continuă pe România Liberă

Sapte medicamente noi pentru diverse afectiuni oncologice, pe lista de compensate si gratuite

Alte sapte medicamente noi pentru diverse afectiuni oncologie pentru care nu exista alternativa terapeutica vor intra din acest an pe lista de compensate si gratuite, a anuntat, joi, ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu.

Sapte medicamente noi pentru afectiuni oncologice, pe lista de compensate si gratuite

Alte sapte medicamente noi pentru diverse afectiuni oncologie pentru care nu exista alternativa terapeutica vor intra din acest an pe lista de compensate si gratuite, a anuntat, joi, ministrul Sanatatii,.

Guvern: Pensionarii cu pensii mici vor beneficia mai mult de medicamente compensate. Ginkgo Biloba si alte 16 medicamente, scoase de pe lista compensatelor

Pensionarii ale caror venituri provenite numai din pensii sunt de pana la 700 de lei/ luna vor beneficia de majorarea cu 10% a plafonului pretului de referinta/ prescriptie a medicamentelor compensate, a decis, miercuri, Guverul, potrivit unui comunicat remis HotNeews. In schimb, Executivul a elimnat 17 medicamente, printre care si Ginko Biloba, din lista compensatelor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )