Libnet.ro
UNICEF

21:00

Guvern: Pensionarii cu pensii mici vor beneficia mai mult de medicamente compensate. Ginkgo Biloba si alte 16 medicamente, scoase de pe lista compensatelor

Hotnews Hotnews,
 Guvern: Pensionarii cu pensii mici vor beneficia mai mult de medicamente compensate. Ginkgo Biloba si alte 16 medicamente, scoase de pe lista compensatelor

Pensionarii ale caror venituri provenite numai din pensii sunt de pana la 700 de lei/ luna vor beneficia de majorarea cu 10% a plafonului pretului de referinta/ prescriptie a medicamentelor compensate, a decis, miercuri, Guverul, potrivit unui comunicat remis HotNeews. In schimb, Executivul a elimnat 17 medicamente, printre care si Ginko Biloba, din lista compensatelor. continuă pe Hotnews

Pauza de masa ar putea deveni obligatorile pentru bugetari: Aceasta nu va fi inclusa in programul de lucru, ceea ce inseamna ca angajatii vor sta mai mult la serviciu

Pauza de masa ar putea deveni obligatorie pentru angajatii ministerelor si institutiilor din administratia publica centrala. Conform unui proiect de Hotarare de Guvern, bugetarii ar urma sa beneficieze de o.

Guvern: Peste 362.500 de liceeni vor beneficia de decontarea manualelor, in limita a 55 de lei

Peste 362. 500 de elevi aflati in anul scolar 2015-2016 in ciclul superior al invatamantului liceal de stat in clasele a XI-a, a XII-a si a XIII-a vor beneficia de decontarea cheltuielilor pentru .

Peste 1.000 de femei defavorizate vor beneficia gratuit de educatie perinatala

Peste 1. 000 de femei defavorizate din Bucuresti si din alte sapte orase vor beneficia, incepand din toamna, de cursuri si suport in ceea ce priveste sarcina si ingrijirea copilului. Cei care ii vor ajuta sunt asistentii din reteaua Educatorilor Perinatali SAMAS.

Consumam, din nou, mai mult decat producem

In primele sapte luni ale anului am importat mai mult decat am exportat. Mai mult chiar, deficitul balantei comerciale a crescut cu 16% fata de aceeasi perioada din 2014. Economistii spun ca este rezultatul masurilor fiscale ale Guvernului, care au stimulat consumul, dar nu si oferta interna.

Teoria universurilor paralele are mai mult sens decat ai crede

Existenta universurilor paralele ar putea suna a ceva imaginat de scriitorii de science fiction, avand putina relevanta in raport cu teoriile fizice moderne. Ideea ca traim intr-un multivers compus dintr-un numar infinit de universuri paralele e luata de mult timp in calcul ca fiind o posibilitate, desi e inca dezbatuta intens de experti. Acum, provocarea [] Teoria universurilor paralele are mai mult sens decat ai crede Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Tibi Useriu, unul dintre cei trei romani acceptati la Tor Des Geants, despre cursa vietii: Pentru mine doar sa termin viu nu este o optiune. Vreau mai mult

Tibi Useriu este unul dintre cei trei romani acceptati la Tor Des Geants, ultramaratonul terminat de doar jumatate dintre participanti, care va incepe in data de 13 septembrie in Italia. inainte de a porni la drum, Tibi Useriu marturiseste ca pentru el sa termine viu nu este o optiune si ca vrea mai mult de atat.

Ponta: Romania nu poate primi mai mult de 1.500 de refugiati. Ce va decide CSAT

Victor Ponta a declarat ca sedinta CSAT in care se va discuta despre criza refugiatilor va avea loc saptamana viitoare, cand se va decide asupra cotei de refugiati, adaugand ca, in opinia sa, Romania nu poate accepta mai mult decat capacitatea sa de 1. 500 de locuri, .

Ponta: Azi, Romania nu poate primi mai mult de 1.500 de refugiati. CSAT decide

Victor Ponta a declarat, luni, ca sedinta CSAT in care se va discuta despre criza refugiatilor va avea loc, cel mai probabil, saptamana viitoare, cand se va decide si asupra cotei de refugiati pe care Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2534 seconds )