Libnet.ro
UNICEF

23:00

Tibi Useriu, unul dintre cei trei romani acceptati la Tor Des Geants, despre cursa vietii: Pentru mine doar sa termin viu nu este o optiune. Vreau mai mult

Adevărul Adevărul,
Tibi Useriu, unul dintre cei trei romani acceptati la Tor Des Geants, despre cursa vietii: Pentru mine doar sa termin viu nu este o optiune. Vreau mai mult

Tibi Useriu este unul dintre cei trei romani acceptati la Tor Des Geants, ultramaratonul terminat de doar jumatate dintre participanti, care va incepe in data de 13 septembrie in Italia. inainte de a porni la drum, Tibi Useriu marturiseste ca pentru el sa termine viu nu este o optiune si ca vrea mai mult de atat. continuă pe Adevărul

Unul dintre cei mai temuti comandanti ai unei retele teroriste musulmane ar fi ajuns la Berlin, inflitrat printre miile de refugiati

Dezvaluiri socante despre imigratii care au invadat Europa. Unul dintre cei mai temuti comandanti ai unei retele teroriste musulmane se afla la Berlin, dupa ce s-a infiltrat printre miile de refugiati veniti.

GALERIE FOTO. O fetita de doi ani, cu sindromul Down, unul dintre cei mai frumosi copii din Marea Britanie

O fetita in varsta de aproape doi ani, diagnosticata cu sindromul Down, este cosiderata unul dintre cei mai frumosi copii din Marea Britanie. Connie-Rose Seabourne a devenit model si este fotografiata, in prezent, pentru proiectele a doua agentii.

Potrivit Legii administratiei publice locale, un primar este suspendat automat din functie daca este arestat preventiv: in acest caz, atributiile lui Oprescu ar urma sa fie preluate de unul dintre cei doi viceprimari

Potrivit Legii administratiei publice locale, Sorin Oprescu va fi suspendat automat din functia de primar general al Capitalei, daca va fi arestat preventiv. Atributiile sale ar urma sa fie preluate de unul dintre.

Traficanti de precursori pentru droguri sintetice, trimisi in judecata. Gruparea era formata din trei romani din Alba si Cluj, un olandez si un belgian

Un cetatean olandez, un belgian si trei romani sunt judecati la Tribunalul Bihor pentru constituirea unui grup infractional organizat specializat in trafic de substante utilizate pentru obtinerea de droguri sintetice. Pe lista inculpatilor se afla unul dintre cei mai periculosi traficanti de droguri sintetice din Europa, oladezul Jonker Petrus Anthonius. Gruparea a fost descoperita in 2013, cand au avut loc perchezitii la Alba Iulia si Oradea.

Unul dintre jihadistii britanici ucisi intr-un atac cu drone planuia sa o ASASINEZE pe Regina

Unul dintre cei doi jihadisti britanici, care au fost ucisi intr-un atac cu drona in Siria efectuat de fortele aeriene regale britanice RAF), ar fi planuit s-o asasineze pe regina Elisabeta a II-a, potrivit The Daily Telegraph.

Halep are o chimie buna cu Tecau. Cum functioneaza relatia dintre cei doi

Cuplul Simona Halep si Horia Tecau are toate sansele sa devina unul dintre cele mai de succes din tenisul actual de dublu mixt. Cei doi au o relatie de joc foarte buna, iar acest lucru s-a vazut la US Open, acolo unde chimia buna dintre cei doi a fost elementul de succes.

Peste 3.500 de romani au ales pentru camera de zi configuratii New York de la Lem 's

Lemet, unul dintre cei mai mari producatori de mobila din Romania, a livrat saptamana aceasta living-ul New York cu numarul 3. 794, informeaza un comunicat de presa al companiei.

Brigitte Sfat: Ilie Nastase m-a inselat cu trei zile inainte de nunta

L-a cucerit pe unul dintre cei mai ravniti burlaci ai Romaniei, dar Brigitte Sfat recunoaste ca nu ii este deloc usor sa traiasca alaturi de Ilie Nastase.

Viorel Mocanu, unul dintre avocatii lui Sorin Oprescu: Din punct de vedere al apararii, totul se bazeaza pe aprecieri si supozitii

Viorel Mocanu, unul din avocatii lui Sorin Oprescu, a declarat duminica dupa-amiaza ca primarul Capitalei nu a pretins si nici nu a primit sume de bani pentru contracte desfasurate de Primaria Capitalei. Mocanu.

Viorel Mocanu, unul dintre avocatii lui Sorin Oprescu: Din punct de vedere al apararii, totul se bazeaza pe aprecieri si supozitii (VIDEO)

Viorel Mocanu, unul din avocatii lui Sorin Oprescu, a declarat duminica dupa-amiaza ca primarul Capitalei nu a pretins si nici nu a primit sume de bani pentru contracte desfasurate de Primaria Capitalei. Mocanu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )