Libnet.ro
UNICEF

08:30

Irina Begu, victorioasa la dublu! Vineri joaca cel mai important meci al sau la Wimbledon, cu Maria Sarapova

Adevărul Adevărul,
Irina Begu, victorioasa la dublu! Vineri joaca cel mai important meci al sau la Wimbledon, cu Maria Sarapova

Irina Begu s-a calificat in turul al doilea la Wimbledon, alaturi de jucatoarea spaniola Lara Arruabarrena. Vineri o va intalni pe Maria Sarapova, in jurul orei 17. continuă pe Adevărul

LIVE Irina Begu in turul 2 la Wimbledon. Minge de meci ratata de Begu

Irina Begu joaca astazi in turul 2 de la Wimbledon, dupa ora 15:30, In pagina de mai jos veti gasi amanunte live text din acest meci.

LIVE Irina Begu in turul 2 la Wimbledon (dupa 15:30)

Irina Begu joaca astazi in turul 2 de la Wimbledon, dupa ora 15:30, In pagina de mai jos veti gasi amanunte live text din acest meci.

Irina Begu, principala noastra speranta la Wimbledon, joaca azi pentru a intra in turul III. Tecau intra si el in competitie

Simona Halep, numarul 3 WTA, a parasit prematur turneul de la Wimbledon, fiind invinsa de slovaca Jana Cepelova, numarul 106 mondial.

GAME cu GAME Irina Begu in turul 2 la Wimbledon

Irina Begu a jucatastazi in turul 2 de la Wimbledon, dupa ora 15:30, In pagina de mai jos veti gasi amanunte live text din acest meci.

Irina Begu s-a calificat in turul al treilea la Wimbledon

Irina Begu, cap de serie numarul 29, s-a calificat, miercuri, in runda a treia a turneului pe iarba de la Wimbledon, informeaza Mediafax. Romanca a invins-o cu scorul 7-5, 6-7 4), 7-5, pe ucraineanca Lesia.

Irina Begu ajunge in turul 3 la Wimbledon

La capatul unui meci maraton de doua ore si 45 de minute cu Lesia Tsurenko din Ucraina, Irina Begu a obtinut calificarea in turul 3 la Wimbledon.

Maria Sharapova, urmatoarea adversara pentru Irina Begu

Meci de cinci stele pentru Irina Begu in turul 3 la Wimbledon, faza a competitiei unde jucatoarea noastra s-a calificat in premiera in acest an.

Wimbledon: Irina Begu, in turul al treilea. Urmeaza DUELUL carierei cu Sarapova!

Irina Begu, cap de serie numarul 29, s-a calificat in turul al treilea la Wimbledon, acolo unde va disputa un duel cu Maria Sarapova, a patra favorita.

Poate cel mai bun telefon de buget in 2015: Motorola Moto G, in imagini neoficiale

Motorola a avut un dispozitive foarte bune in 2013 si 2014, remarcandu-se Moto X si Moto G, cel din urma fiind poate cel mai bun telefon pentru bugete reduse. Acum, in 2015, se pregateste un nou Moto G si arata foarte bine din primele imagini neoficiale. Motorola a ajuns la Lenovo, dupa ce a cumparat [] Poate cel mai bun telefon de buget in 2015: Motorola Moto G, in imagini neoficiale Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Persoanele cu ochi albastri prezinta cel mai mare risc de a deveni alcoolice-studiu

Geneticienii de la Universitatea Vermont din Marea Britanie au dezvaluit existenta unei legaturi intre culoarea ochilor si dependenta de alcool si au ajuns la concluzia ca persoanele cu ochi albastri prezinta cel mai mare risc de a deveni alcoolice, informeaza slate. fr, citat de Mediafax.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )