Libnet.ro
UNICEF

22:00

Irina-Camelia Begu a invins-o pe Angelique Kerber in primul tur la Australian Open

B1 B1,
Irina-Camelia Begu a invins-o pe Angelique Kerber in primul tur la Australian Open

Tenismena Irina-Camelia Begu, locul 42 WTA, s-a calificat in turul doi la Australian Open, dupa ce a invins-o, in runda inaugurala, cu scorul de 6-4, 0-6, 6-1, pe Angelique Kerber Germania), cap de serie. continuă pe B1

Australian Open: Irina-Camelia Begu a invins-o pe Angelique Kerber si s-a calificat in turul al doilea

Irina-Camelia Begu, locul 42 WTA, a produs una dintre suprizele zilei la Australian Open eliminandu-o pe Angelique Kerber, favorita numarul 9 si locul 9 WTA, si s-a calificat astfel in turul al doilea.

Australian Open 2015. Cine sunt adversarele pe care le vor intalni Simona Halep si Irina-Camelia Begu, in turul doi

Simona Halep 3 WTA) si Irina-Camelia Begu 42 WTA), singurele romance calificate, deocamdata, in turul doi de la Australian Open 2015, se vor duela cu australianca JarmilaGajdosova 62 WTA), respectiv jucatoarea ceha Kate345;inaSiniakova 81 WTA).

Australian Open: Simona Halep o intalneste pe Karin Knapp in primul tur

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si a treia favorita, o va intalni pe sportiva italiana Karin Knapp, numarul 51 mondial, in primul tur la Australian Open, conform tragerii la sorti ce a avut loc la Melbourne, informeaza site-ul oficial al competitiei, citat de Mediafax. Irina-Camelia Begu, locul 39 WTA, va juca impotriva germancei Angelique Kerber, numarul 9 mondial si a noua favorita.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,277 seconds )