Libnet.ro
UNICEF

21:00

Irina-Camelia Begu a ratat calificarea in turul doi al turneului BRD Bucharest Open

B1 B1,
Irina-Camelia Begu a ratat calificarea in turul doi al turneului BRD Bucharest Open

Irina-Camelia Begu a pierdut, miercuri, partida jucata impotriva olandezeiKiki Bertens, cu scorul de 6-0, 3-6, 6-2, ratand astfel accederea in turul doi al turneului BRD Bucharest Open. Pentru prezenta pe. continuă pe B1

Irina-Camelia Begu s-a calificat in turul doi al BRD Bucharest Open, la dublu

Perechea Irina-Camelia Begu/Maria Irigoyen Romania/Argentina) a invins, marti, cu scorul de 6-4, 6-2, echipa formata din gemenele ucrainene Liudmila si Nadia Kicenok, in primul tur al probei de dublu de la BRD.

Irina-Camelia Begu a castigat turneul de la Contrexeville

Jucatoarea Irina-Camelia Begu, cap se serie numarul 5, a castigat, duminica, turneul ITF de la Contrexeville Franta). Begu a invins-o in finala, cu scorul de 6-3, 6-4, pe sportiva Kaia Kanepi Estonia),.

Irina-Camelia Begu a castigat turneul de la Contrexeville

Jucatoarea Irina-Camelia Begu, cap se serie numarul 5, a castigat, duminica, turneul ITF de la Contrexeville Franta), dotat cu premii in valoare totala de 100. 000 de dolari, informeaza itftennis. com.

Tenis: Victor Hanescu s-a calificat in turul doi al turneului de la Bastad

Victor Hanescu, locul 104 ATP, s-a calificat, marti, in turul doi al turneului de la Bastad Suedia), relateaza Mediafax. Hanescu l-a invins, in runda inaugurala, cu scorul de 6-4, 6-4, dupa o ora si 37 de.

FOTOGALERIE BRD Bucuresti Open: Monica Niculescu s-a calificat in turul doi dupa ce a eliminat-o pe favorita numarul trei

Monica Niculescu a obtinut luni calificarea in turul doi al turneului BRD Bucuresti Open, jucatoarea noastra eliminand-o pe Klara Koukalova, favorita numarul trei.

Simona Halep s-a calificat in turul doi la BRD Bucharest Open, dupa ce a invins-o pe Indy de Vroome

Principala favorita a BRD Bucharest Open, Simona Halep, s-a calificat, miercuri, in turul doi al competitiei. in primul tur, Halep a invins-o pe jucatoarea olandeza Indy de Vroome, locul 190 WTA, cu scorul de.

Simona Halep s-a calificat in turul doi la BRD Bucharest Open, cu scorul de 6-0, 6-4

Principala favorita a BRD Bucharest Open, Simona Halep, s-a calificat, miercuri, in turul doi al competitiei dotate cu premii in valoare totala de 250. 000 de euro, scrie Mediafax. in primul tur, Halep a invins-o.

Cristina Dinu a fost eliminata in turul doi la BRD Bucharest Open

Jucatoarea Cristina Dinu, locul 228 WTA si beneficiara a unui wild card, a fost eliminata, miercuri, in turul doi la BRD Bucharest Open, dupa ce a fost invinsa de slovaca Kristina Kucova, scor 6-2, 6-3.

Cristina Dinu s-a calificat in turul doi la BRD Bucharest Open

Jucatoarea Cristina Dinu, locul 228 WTA si beneficiara a unui wild card, s-a calificat in turul doi la BRD Bucharest Open, dupa ce a trecut de ucraineanca Nadia Kicenok, locul 110 WTA, scor 6-0, 6-3. Meciul a.

Nationala de handbal feminin tineret a ratat calificarea in semifinalele CM din Croatia

Nationala de handbal feminin under 20 a Romaniei a ratat, miercuri, calificarea in semifinalele Campionatului Mondial din Croatia dupa ce a fost invinsa in sferturile de finala de reprezentativa Coreei de Sud,.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,254 seconds )