Libnet.ro
UNICEF

17:30

Irlanda: Doi copii blonzi, predati familiei rome dupa teste ADN.

România Liberă România Liberă,
Irlanda: Doi copii blonzi, predati familiei rome dupa teste ADN.

Autoritatile irlandeze au inapoiat, miercuri, familiilor lor rome doi copii pe care i-au retras din cauza suspiciunilor privind identitatea lor, dupa cazul ingerului blond din Atena, transmite AFP, conform Mediafax. Cei doi copii au fost predati familiilor in urma confirmarii identitatii lor biologice, a anuntat politia intr-un comunicat, miercuri seara. Citeste si: UPDATE. Fetita blonda gasita intr-o tabara de romi era tratata ca un urs dansator O fetita in varsta de sapte ani a fost . continuă pe România Liberă

Trei romi, arestati in Grecia pentru ca ar fi rapit un bebelus.

Trei romi din Grecia au fost arestati miercuri pe insula Lesbos, pentru ca ar fi rapit un bebelus pe care incercau sa-l inregistreze cu acte false, transmite AFP, conform Mediafax. Este vorba de o femeie in varsta de 51 de ani, fiul sau in varsta de 21 de ani si o alta femeie in varsta de 19 ani. Copilul are varsta de doua luni si jumatate, a declarat un oficial din cadrul politiei. Citeste si: Irlanda: Doi copii blonzi, predati familiei rome dupa teste ADN Ei au fost arestati in timp ce .

Doi copii romi, predati familiilor din Irlanda dupa teste ADN concludente

Autoritatile irlandeze au inapoiat, miercuri, familiilor lor rome doi copii pe care i-au retras din cauza suspiciunilor privind identitatea lor, dupa cazul ingerului blond din Atena, testele ADN fiind concludente, potrivit politiei, citate de AFP.

Guvernul irlandez, acuzat de discriminare etnica: Doi copii care fusesera luati de la parintii lor, romi, au fost returnati familiilor. Testele ADN au relevat legaturi de rudenie

Guvernul irlandez se confrunta cu acuzatii de discriminare etnica, dupa ce doi copii au fost returnati familiilor de romi de la care fusesera luati de politie, care suspecta un caz similar fetitei din Grecia, Maria, supranumita ingerul blond, si care a fost gasita intr-o tabara de romi, scrie AFP.

Bistrita-Nasaud: Doi copii au ars de vii in propria casa

Doi copii au murit dupa ce au ars de vii in propria casa. Incendiul a avut loc in localitatea Ilva Mare, din judetul Bistrita-Nasaud. Copiii erau singuri in casa cand flacarile s-au extins si nu au.

IADUL a lovit o familie din Bistrita Nasaud. Doi copii de 2 si 4 ani au ars de vii in casa mistuita de flacari

Drama intr-o familie din Bistrita Nasaud! Doi copii de doi si patru ani au ars de vii dupa ce casa in care locuiau a luat foc. Micutii nu au avut nicio sansa de salvare din moment ce erau singuri si.

Drama pentru o familie din Bistrita Nasaud. Doi copii au ars de vii in casa mistuita de flacari

Drama intr-o familie din Bistrita Nasaud! Doi copii de doi si patru ani au ars de vii dupa ce casa in care locuiau a luat foc. Micutii nu au avut nicio sansa de salvare din moment ce erau singuri si.

Doi copii au murit carbonizati dupa ce casa le-a fost cuprinsa de flacari

Un incendiu a avut loc in urma cu mai bine de o ora in localitatea Ilva Mica. Doi copii, de doi si patru ani, au fost gasiti decedati in casa. Se pare ca familia ce si-a pierdut copiii este una saraca.

Tragedia in care doi copii au ars in casa putea fi evitata. Familia stia de problemele la soba si horn

Aseara, o familie tanara din Ilva Mare a ramas fara amandoi copiii, dupa ce casa in care locuiau s-a facut scrum. Focul s-a propagat chiar din camera in care se aflau cei mici, care, se pare, ar fi murit inecati cu fum. Primarul localitatii Alexandru Anca sustine ca in urma cu doar cateva luni familia a fost avertizata de functionarii primariei cu privire la riscul de incendiu la care era supusa locuinta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )