Libnet.ro
UNICEF

10:00

Isarescu crede ca Romania se poate descurca in conditiile actuale fara un acord cu FMI

Adevărul Adevărul,
Isarescu crede ca Romania se poate descurca in conditiile actuale fara un acord cu FMI

Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), considera ca Romania se poate sustine fara un acord cu Fondul Monetar International FMI) si sa fie credibila in continuare, precizand ca mare parte din sumele atrase din primul acord sunt rambursate. continuă pe Adevărul

Mugur Isarescu crede ca Romania se poate sustine in conditiile actuale fara un acord cu FMI

Guvernatorul bancii centrale, Mugur Isarescu, considera ca Romania se poate sustine fara un acord cu Fondul Monetar International FMI) si sa fie credibila in continuare, precizand ca mare parte din sumele atrase din primul acord fiind rambursate.

Mugur Isarescu: Romania se poate sustine in conditiile actuale fara un acord cu FMI

Guvernatorul bancii centrale, Mugur Isarescu, considera ca Romania se poate sustine fara un acord cu Fondul Monetar International FMI) si sa fie credibila in continuare. Isarescu a spus joi ca cea mai.

Mugur Isarescu crede ca economia nu a mers atat de bine incat leul sa se aprecieze

Guvernatorul BNR Mugur Isarescu afirma ca evolutia economiei nu a fost atat de buna incat sa justifice aprecierea monedei nationale, aceasta fiind mai degraba o miscare determinata de mutari de capitaluri pe pietele emergente, si a precizat ca nu-si.

Seful BRD: Romania poate atinge o crestere economica de 5%, pe termen mediu

In 2014, este posibila o crestere de 2,5 - 3%. Cred ca, in ceea ce priveste potentialul pe termen mediu si lung al Romaniei, nu este irealist sa se spere ca se va atinge o crestere de 5%. In niciun caz anul acesta sau in 2015, dar, pe termen mediu, Romania va avea nevoie de o crestere economica din ce in ce mai ridicata, a spus miercuri Philippe Lhotte, Presedintele Director General al BRD-GSG in cadrul unei conferinte de presa care a marcat 15 ani de prezenta in Romania. Lhotte a mai vorbit miercuri despre relatia bancher-client, admitand ca inainte de izbucnirea crizei au existat banci care au ajutat la supraindatorarea clientilor. Trebuie sa avem grija sa nu avem clienti supraindatorati. Exista cazuri in care, daca un client cere 10. 000 de euro, sa-l intrebam daca nu cumva ii ajung 5. 000 de euro', a mai spus Lhotte.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )