Libnet.ro
UNICEF

10:00

Mugur Isarescu crede ca Romania se poate sustine in conditiile actuale fara un acord cu FMI

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Mugur Isarescu crede ca Romania se poate sustine in conditiile actuale fara un acord cu FMI

Guvernatorul bancii centrale, Mugur Isarescu, considera ca Romania se poate sustine fara un acord cu Fondul Monetar International FMI) si sa fie credibila in continuare, precizand ca mare parte din sumele atrase din primul acord fiind rambursate. continuă pe Wall-Street Ro

Isarescu crede ca Romania se poate descurca in conditiile actuale fara un acord cu FMI

Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), considera ca Romania se poate sustine fara un acord cu Fondul Monetar International FMI) si sa fie credibila in continuare, precizand ca mare parte din sumele atrase din primul acord sunt rambursate.

Mugur Isarescu crede ca economia nu a mers atat de bine incat leul sa se aprecieze

Guvernatorul BNR Mugur Isarescu afirma ca evolutia economiei nu a fost atat de buna incat sa justifice aprecierea monedei nationale, aceasta fiind mai degraba o miscare determinata de mutari de capitaluri pe pietele emergente, si a precizat ca nu-si.

Mugur Isarescu: Romania se poate sustine in conditiile actuale fara un acord cu FMI

Guvernatorul bancii centrale, Mugur Isarescu, considera ca Romania se poate sustine fara un acord cu Fondul Monetar International FMI) si sa fie credibila in continuare. Isarescu a spus joi ca cea mai.

Guvernatorul BNR: Romania se poate sustine fara un acord cu FMI

Guvernatorul bancii centrale, Mugur Isarescu, considera ca Romania se poate sustine fara un acord cu Fondul Monetar International FMI) si sa fie credibila in continuare, precizand ca mare parte din sumele atrase din primul acord fiind rambursate, anunta Mediafax.

Mugur Isarescu: intr-un trimestru am platit 3 miliarde de lei vechi catre stat. Mi se pare chiar prea mult

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a declarat,marti, ca in ultima perioada a devenit tot mai greu sa faci afaceri in Romania. Guvernatorul Bancii Nationale a Romanieia dat exemplu chiar firma la care este.

Mugur Isarescu: Mi se pare ca a devenit chiar mai greu sa faci afaceri in Romania

Guvernatorul BNR Mugur Isarescu a afirmat, marti, ca in Romania a devenit foarte greu sa faci afaceri, relateaza HotNews. Mi se pare ca a devenit chiar mai greu sa faci afaceri in Romania, a declarat.

Mugur Isarescu: Nu am luat dividende anul trecut si nu cred ca o sa iau in continuare un an sau doi

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a afirmat joi ca nu a luat un sfant dividende anul trecut de la firma la care este actionar si ca nu va lua inca unul sau doi ani, dupa ce marti a declarat ca fiscalitatea este impovaratoare, compania sa.

Mugur Isarescu spune ca nu doreste intarirea leului

Guvernatorul BNR Mugur Isarescu afirma ca evolutia economiei nu a fost atat de buna incat sa justifice aprecierea monedei nationale, aceasta fiind mai degraba o miscare determinata de mutari de capitaluri pe pietele emergente, si a precizat ca nu-si doreste intarirea leului, anunta Mediafax.

Mugur Isarescu nu vrea un leu mai tare

Guvernatorul BNR Mugur Isarescu afirma ca evolutia economiei nu a fost atat de buna incat sa justifice aprecierea monedei nationale, aceasta fiind mai degraba o miscare determinata de mutari de capitaluri pe pietele emergente, si a precizat ca nu-si doreste intarirea leului, anunta Mediafax.

Mugur Isarescu pune conditii pentru a sustine aderarea la zona euro in 2019

Fixarea unui obiectiv ambitios precum aderarea la zona euro in 2019 ar putea avea efecte benefice, de mobilizare a tarii, dar presupune o buna intelegere a eforturilor din partea politicienilor, stabilirea unor termene intermediare clare si consens.

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )