Libnet.ro
UNICEF

01:05

Isarescu, despre negocierile cu FMI: Suntem pregatiti pentru orice scenariu

B1 B1,
Isarescu, despre negocierile cu FMI: Suntem pregatiti pentru orice scenariu

Banca Nationala este pregatita pentru eventualitatea in care Romania va intrerupe inaintem de termen acordul cu FMI, a declarat guvernatorul BNR, precizand ca negocierile merg bine. Noi suntem pregatiti. continuă pe B1

Isarescu, despre FMI: Suntem pregatiti pentru orice scenariu, dar negocierile merg bine. Vorbim luni

Banca Nationala a Romaniei este pregatita pentru eventualitatea in care Romania va intrerupe inainte de termen acordul cu FMI, a declarat guvernatorul Mugur Isarescu, aratand, insa, ca negocierile merg bine si nu va face alte comentarii inainte de conferinta FMI, programata pentru luni, noteaza Mediafax. Noi suntem pregatiti pentru orice scenariu, dar eu stiu ca negocierile merg bine si nu ne antepronuntam. Cei de la FMI vor avea o conferinta de presa luni. Vorbim dupa, a spus Isarescu, intrebat daca exista riscuri pentru Romania in eventualitatea incheirii acordului FMI inainte de termen, in luna septembrie a acestui an.

Isarescu, despre negocierile cu FMI: Suntem pregatiti pentru orice scenariu, dar negocierile merg bine. Vorbim luni

Banca Nationala a Romaniei BNR) este pregatita pentru eventualitatea in care Romania va intrerupe inainte de termen acordul cu Fondul Monetar International FMI), a declarat guvernatorul Mugur Isarescu, aratand, insa, ca negocierile merg bine si nu va face alte comentarii inainte de conferinta e final a misiunii, programata pentru luni.

Marius Vintila, despre arestarea lui Adrian Sarbu: Pentru prima data, Pro-ul a copiat Antena

Marius Vintina, fost angajat al trustului Media Pro, a scris un text acid despre Adrian Sarbu pe blogul personal. Acesta afirma ca stia din vara ca Sarbu va fi arestat: Aflasem din trei surse mai.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )