Libnet.ro
UNICEF

21:00

Isarescu a discutat cu Teodorovici despre Codul Fiscal. Seful BNR: noi am reiterat riscurile, dansul a subliniat si contextul politic in care are loc dezbaterea

Adevărul Adevărul,
Isarescu a discutat cu Teodorovici despre Codul Fiscal. Seful BNR: noi am reiterat riscurile, dansul a subliniat si contextul politic in care are loc dezbaterea

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, s-a intalnit luni cu ministrul Finantelor pentru a discuta despre pachetul de masuri inclus in Codul Fiscal, iar fiecare institutie si-a reiterat pozitia, BNR aratand riscurile la adresa stabilitatii si aglomerarea de reduceri intr-o perioada scurta. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban, despre Codul Fiscal: Rezeva presedintelui Iohannis pleaca de la neincrederea in Guvern, nu de la faptul ca masurile fiscale nu sunt bune pentru relansarea economica (VIDEO)

Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, sambata seara, in cadru emisiunii Lumini si umbre, difuzata la B1 TV si moderata de Dan Andronic, ca presedintele Klaus Iohannis a trimis spre.

Ludovic Orban, despre Codul Fiscal: Rezerva presedintelui Iohannis pleaca de la neincrederea in Guvern, nu de la faptul ca masurile fiscale nu sunt bune pentru relansarea economica (VIDEO)

Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, sambata seara, in cadru emisiunii Lumini si umbre, difuzata la postul B1 TV si moderata de Dan Andronic, ca presedintele Klaus Iohannis a trimis spre ree.

Discutii intre Isarescu si Teodorovici pe tema Codului Fiscal

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, s-a intalnit luni cu ministrul Finantelor pentru a discuta despre pachetul de masuri inclus in Codul Fiscal, iar fiecare institutie si-a reiterat pozitia, BNR aratand riscurile la adresa stabilitatii si aglomerarea de.

Mesaj din SUA de la premierul Ponta catre cei care blocheaza Codul Fiscal: Rusine

Premierul Victor Ponta, aflat in concediu in SUA, felicita firmele care muncesc si platesc taxe cinstit si le transmite sa le fie rusine celor care fac politica ieftina si blocheaza din considerente strict politice Codul Fiscal.

Avertisment din partea FMI: Suntem ingrijorati ca, in forma sa actuala, Codul Fiscal ar periclita unele realizari

FMI lanseaza un nou avertisment la adresa proiectului noului Cod fiscal. in opinia Fondului, implementarea noii legi ar genera pierderi de pana la 2,2% din PIB si ar urca deficitul pana la 3% din produsul intern.

De ce Codul Fiscal este ratat din start

Problema cu noul Cod Fiscal e una veche pentru Romania: ca de atitea ori, dezbaterea o ia razna si argumentele de tip electoral le bat de departe pe cele de bun-simt. Mai intii de toate, intrebarea este: unde e mai bine sa fie lasati mai multi bani, in buzunarele statului sau in cele ale oamenilor si ale companiilor?.

Codul Fiscal, tema la un concurs de umor dedicat epigramistilor

Noul Cod Fiscal a fost anul acesta una dintre temele principale de concurs ale Salonului Ridendo Dicere verum, singurul salon de umor dedicat epigramistilor, organizat in Busteni, castigatorul scriind, in.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )