Libnet.ro
UNICEF

01:05

Isarescu: Trecerea la euro se amana. Tinta 2015 nu mai intra in discutie.

România Liberă România Liberă,
Isarescu: Trecerea la euro se amana. Tinta 2015 nu mai intra in discutie.

Trecerea la moneda euro in anul 2015 nu mai intra in discutie, dar incercarea de a respecta criteriile de aderare, inclusiv mentinerea deficitului bugetar sub pragul de 3% din PIB, este un bun exercitiu de disciplina, a declarat guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, citat de New York Times. Isarescu a afirmat intr-un interviu ca, prin mentinerea monedei nationale, Romania a castigat flexibilitatea de a ajusta dobanzile, de a controla lichiditatea si de a permite deprecierea leului pentru . continuă pe România Liberă

Mugur Isarescu, interviu pentru The New York Times: Trecerea la moneda euro in 2015 nu mai intra in discutie

Mugur Isarescu, guvernatorul BNR, a declarat, intr-un interviu acordat publicatiei The New York Times, ca trecerea la moneda euro in anul 2015 nu mai intra in discutie, iar incercarea de a respecta.

Mugur Isarescu, pentru NY Times: Trecerea la euro in 2015 nu mai intra in discutie

Trecerea la moneda euro in anul 2015 nu mai intra in discutie, dar incercarea de a respecta criteriile de aderare, inclusiv mentinerea deficitului bugetar sub pragul de 3% din PIB, este un bun exercitiu de disciplina, a declarat guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, pentru New York Times, citat de Mediafax.

Mugur Isarescu: Trecerea la euro in 2015 nu mai intra in discutie

Trecerea la moneda euro in anul 2015 nu mai intra in discutie, dar incercarea de a respecta criteriile de aderare, inclusiv mentinerea deficitului bugetar sub pragul de 3% din PIB, este un bun exercitiu de disciplina, a declarat guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, citat de New York Times, informeaza sursele de presa.

Mugur Isarescu: Trecerea la moneda euro in 2015 nu mai intra in discutie

Trecerea la moneda euro in anul 2015 nu mai intra in discutie, dar incercarea de a respecta criteriile de aderare, inclusiv mentinerea deficitului bugetar sub pragul de 3% din PIB, este un bun exercitiu de.

Guvernatorul BNR: Trecerea la euro in 2015 NU mai intra in discutie. Visele au fost prea inalte

Trecerea la moneda euro in anul 2015 nu mai intra in discutie, dar incercarea de a respecta criteriile de aderare, inclusiv mentinerea deficitului bugetar sub pragul de 3% din PIB, este un bun exercitiu de disciplina, a declarat.

Mugur Isarescu, interviu pentru The New York Times: Trecerea la moneda euro in 2015 nu intra acum in discutie

Mugur Isarescu, guvernatorul BNR, a declarat, intr-un interviu acordat publicatiei The New York Times, ca trecerea la moneda euro in anul 2015 acum nu intra in discutie, iar incercarea de a respecta.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2616 seconds )