Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mugur Isarescu, interviu pentru The New York Times: Trecerea la moneda euro in 2015 nu intra acum in discutie

B1 B1,
Mugur Isarescu, interviu pentru The New York Times: Trecerea la moneda euro in 2015 nu intra acum in discutie

Mugur Isarescu, guvernatorul BNR, a declarat, intr-un interviu acordat publicatiei The New York Times, ca trecerea la moneda euro in anul 2015 acum nu intra in discutie, iar incercarea de a respecta. continuă pe B1

Mugur Isarescu, interviu pentru The New York Times: Trecerea la moneda euro in 2015 nu mai intra in discutie

Mugur Isarescu, guvernatorul BNR, a declarat, intr-un interviu acordat publicatiei The New York Times, ca trecerea la moneda euro in anul 2015 nu mai intra in discutie, iar incercarea de a respecta.

Mugur Isarescu: Trecerea la euro in 2015 nu mai intra in discutie

Trecerea la moneda euro in anul 2015 nu mai intra in discutie, dar incercarea de a respecta criteriile de aderare, inclusiv mentinerea deficitului bugetar sub pragul de 3% din PIB, este un bun exercitiu de disciplina, a declarat guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, citat de New York Times, informeaza sursele de presa.

Mugur Isarescu, pentru NY Times: Trecerea la euro in 2015 nu mai intra in discutie

Trecerea la moneda euro in anul 2015 nu mai intra in discutie, dar incercarea de a respecta criteriile de aderare, inclusiv mentinerea deficitului bugetar sub pragul de 3% din PIB, este un bun exercitiu de disciplina, a declarat guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, pentru New York Times, citat de Mediafax.

Mugur Isarescu, despre dosarul fraudelor bancare: Sunt periculoase, pot destabiliza economia

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a comentat ieri pe marginea scandalului privind frauda bancara in care ar fi implicati bancheri si angajati ai Ministerului Economiei, apreciind ca sunt periculoase pentru.

New York-ul nu scapa de urmarile nefaste ale uraganului Sandy: Autoritatile sunt de parere ca orasul ar putea fi invadat de sobolani

Uraganul Sandy inca isi lasa amprenta asupra orasului New York, autoritatile metropolei fiind de parere ca dupa inundatii orasul ar putea fi invadat de sobolani, scrie cotidianul The Sun. Desi.

Hotelurile din New York fac fata cu greu localnicilor evacuati

Hotelurile din New York fac fata cu greu cererii in urma uraganului Sandy, numerosi localnici ale caror locuinte au fost lovite de uraganul Sandy cautand cazare la concurenta cu alergatorii sositi pentru.

Primarul New York-ului, Michael Bloomberg, il voteaza pe Obama in alegerile prezidentiale

Primarul orasului New York, Michael Bloomberg, a anuntat ieri ca va vota cu Barack Obama in alegerile prezidentiale, citand importanta eforturilor intreprinse de presedinte pentru schimbarea climatica, in special dupa ravagiile pe care uraganul Sandy le-a facut asupra metropolei sale, relateaza Reuters, conform surselor de presa.

Primarul New York-ului, Michael Bloomberg, il voteaza pe Obama in alegerile prezidentiale

Primarul orasului New York, Michael Bloomberg, a anuntat joi ca va vota cu Barack Obama in alegerile prezidentiale, citand importanta eforturilor intreprinse de presedinte pentru schimbarea climatica, in special dupa ravagiile pe care uraganul Sandy le-a facut asupra metropolei sale, relateaza Reuters.

Sobolanii, o reala amenintare pentru New York, dupa inundatiile cauzate de Sandy

Autoritatile din New York se tem ca, dupa inundatiile provocate de uraganul Sandy, orasul ar putea fi invadat acum de sobolani. Nimeni nu stie cu exactitate numarul sobolanilor care traiesc in galeriile.

Orasul New York s-ar putea confrunta cu o INVAZIE A SOBOLANILOR.

Autoritatile din New York se tem ca orasul ar putea fi invadat de sobolani, dupa inundatiile provocate de Uraganul Sandy, informeaza AFP, potrivit Mediafax. Nimeni nu stie cu exactitate numarul sobolanilor care traiesc in galeriile subterane din New York. In pofida temerilor privind invazia sobolanilor, Rick Ostfeld, expert la Institutul Cary, apreciaza ca este greu de prefigurat comportamentul sobolanilor. Sobolanii tind sa se instaleze in zonele joase ale orasului, cele mai expuse la .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2436 seconds )