Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mugur Isarescu, pentru NY Times: Trecerea la euro in 2015 nu mai intra in discutie

Hotnews Hotnews,
Mugur Isarescu, pentru NY Times: Trecerea la euro in 2015 nu mai intra in discutie

Trecerea la moneda euro in anul 2015 nu mai intra in discutie, dar incercarea de a respecta criteriile de aderare, inclusiv mentinerea deficitului bugetar sub pragul de 3% din PIB, este un bun exercitiu de disciplina, a declarat guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, pentru New York Times, citat de Mediafax. continuă pe Hotnews

Mugur Isarescu: Trecerea la euro in 2015 nu mai intra in discutie

Trecerea la moneda euro in anul 2015 nu mai intra in discutie, dar incercarea de a respecta criteriile de aderare, inclusiv mentinerea deficitului bugetar sub pragul de 3% din PIB, este un bun exercitiu de disciplina, a declarat guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, citat de New York Times, informeaza sursele de presa.

Mugur Isarescu, interviu pentru The New York Times: Trecerea la moneda euro in 2015 nu mai intra in discutie

Mugur Isarescu, guvernatorul BNR, a declarat, intr-un interviu acordat publicatiei The New York Times, ca trecerea la moneda euro in anul 2015 nu mai intra in discutie, iar incercarea de a respecta.

Mugur Isarescu, interviu pentru The New York Times: Trecerea la moneda euro in 2015 nu intra acum in discutie

Mugur Isarescu, guvernatorul BNR, a declarat, intr-un interviu acordat publicatiei The New York Times, ca trecerea la moneda euro in anul 2015 acum nu intra in discutie, iar incercarea de a respecta.

Mugur Isarescu: Trecerea la moneda euro in 2015 nu mai intra in discutie

Trecerea la moneda euro in anul 2015 nu mai intra in discutie, dar incercarea de a respecta criteriile de aderare, inclusiv mentinerea deficitului bugetar sub pragul de 3% din PIB, este un bun exercitiu de.

Mugur Isarescu, despre dosarul fraudelor bancare: Sunt periculoase, pot destabiliza economia

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a comentat ieri pe marginea scandalului privind frauda bancara in care ar fi implicati bancheri si angajati ai Ministerului Economiei, apreciind ca sunt periculoase pentru.

Tabloul Catrina, semnat de Nicolae Tonitza, vandut la licitatie pentru 142.000 euro

Tabloul Catrina, apartinandu-i pictorului Nicolae Tonitza, a fost vandut in cadrul unei licitatii Artmark, pentru suma de 142. 000 de euro. Tonitza este detinatorul recordului pentru cea mai scumpa opera.

Peste o suta de proiecte pentru finantare UE, in evaluare timp de un an si jumatate la MAI. Cine sunt evaluatorii si cat incaseaza din bani publici

Un an au stat in sertarul functionarilor din minister, alta jumatate de an in evaluare efectiva. Este vorba despre proiectele depuse in ianuarie 2011 la Ministerul Administratiei si Internelor MAI) pentru a primi finantare UE. Mai mult, o parte din cele acceptate nici in acest moment luna noiembrie 2012) nu au semnat contractele pentru a putea demara activitatile. Intinderea evaluarii si contractarii pe aproape doi ani are cateva cauze principale, prima pe lista fiind prestatia firmelor de evaluare.

Messi a devenit tata pentru prima oara: Sunt cel mai fericit barbat din lume

Internationalul argentinian Lionel Messi a devenit tata pentru prima oara, dupa ce iubita sa Antonella a nascut un baietel, care va purta numele de Thiago.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )