Libnet.ro
UNICEF

10:30

ISMB a publicat ghidul Admiterea in liceu 2013, cu oferta locurilor in liceele bucurestene

B1 B1,
ISMB a publicat ghidul Admiterea in liceu 2013, cu oferta locurilor in liceele bucurestene

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB) a publicat astazi brosura Admiterea in liceu, care cuprinde oferta locurilor in liceele bucurestene pentru sesiunea 2013. De asemenea, mai contine media. continuă pe B1

Admiterea la liceu 2013: Ofertele liceelor din Bucuresti, cele mai bune colegii din capitala si calendarul admiterii - in brosura lansata de Inspectoratul scolar

Admiterea in liceu in anul scolar 2013 - 2014 incepe pe 5 iulie, cu completarea fiselor de inscriere de catre absolventii claselor a VIII-a. Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti a lansat brosura de admitere in liceu, care cuprinde oferta tuturor liceelor din capitala, mediile ultimilor admisi in sesiunile precedente, precum si calendarul admiterii. Cel mai bun liceu din Bucuresti este Colegiul National Sfantul Sava, unde anul trecut ultima medie de admitere la Matematica-informatica - bilingv engleza a fost de 9,93. El este urmat de Colegiul National Gheorghe Lazar si de Colegiul National Mihai Viteazul. Descarca din articol Modelul fisei de inscriere la liceu si vezi cum se completeaza aceasta.

Informatii OFICIALE cu privire la oferta liceelor din Capitala. Descarca brosura Admiterea in liceu - 2013

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB) a publicat astazi brosura Admiterea in liceu. Brosura contine oferta locurilor in liceele bucurestene pentru sesiunea din 2013, media ultimului admis in.

ADMITERE LICEU 2013. Care este oferta liceelor bucurestene.

Brosura Admiterea in liceu, cu oferta locurilor in liceele bucurestene pentru sesiunea din 2013, media ultimului admis in sesiunea precedenta, dar si date despre inscriere si repartitia computerizata, a fost lansata online, pe site-ul Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB), potrivit Mediafax. Brosura ISMB Admiterea in liceu in anul scolar 2013 - 2014 cuprinde informatii despre reteua scolara, media ultimului admis la fiecare specializare, numarul de locuri si de clase, dar .

ADMITERE FACULTATE 2013 Oferta pentru tinerii care isi doresc o cariera in Jandarmerie

Tinerii care doresc anul acesta sa dea admiterea la specializarea Jandarmi din institutiile militare de invatamant au cel mult 60 de locuri rezervate in facultati, se arata intr-un comunicat al Directiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucuresti.

ADMITERE LICEU 2013 S-au afisat rezultatele partiale la examenul de limba straina pentru liceele bilingve

Notele obtinute de elevii care au trecut vineri prin proba de limba straina pentru a se putea inscrie la un liceu bilingv au fost publicate la avizierul si pe site-ul liceelor unde s-au tinut examenele. Notele pot fi contestate luni, intre orele 14. 00, iar rezultatele finale se vor afisa marti dupa-amiaza.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )