Libnet.ro
UNICEF

01:05

Israelul a facut 210 raiduri aeriene in Fasia Gaza, in 24 de ore. 100 de palestinieni au murit in ultimele patru zile

Antena3 Antena3,
Israelul a facut 210 raiduri aeriene in Fasia Gaza, in 24 de ore. 100 de palestinieni au murit in ultimele patru zile

Update 13. 20-Doi palestinieni au fost ucisi vineri in centrul Fasiei Gaza in urma unui atac aerian, ceea ce ridica la 100 numarul victimelor palestiniene de la inceputul operatiunii. continuă pe Antena3

Israelul a facut 210 raiduri aeriene in Fasia Gaza, in 24 de ore

Aviatia israeliana a efectuat 210 raiduri in 24 de ore in Fasia Gaza, dintre care 50 pe timpul noptii de joi spre vineri, impotriva unor obiective care au legatura cu miscarea islamista Hamas ce controleaza.

Fasia Gaza: Israelul a efectuat 160 de raiduri aeriene pe timpul noptii

Aviatia israeliana a desfasurat 160 de raiduri in Fasia Gaza impotriva Hamas in cursul noptii de marti spre miercuri, ca raspuns la continuarea tirurilor de racheta catre Israel, a anuntat purtatorul de cuvant al armatei, relateaza AFP, citata de Mediafax.

Israelul a efectuat 160 de raiduri aeriene in Fasia Gaza, ca raspuns la continuarea tirurilor de racheta

Aviatia israeliana a desfasurat 160 de raiduri in Fasia Gaza impotriva Hamas in cursul noptii de marti spre miercuri ca raspuns la continuarea tirurilor de racheta catre Israel, a anuntat purtatorul de.

Israel, 160 de raiduri aeriene in Fasia Gaza

Aviatia israeliana a desfasurat, ieri noapte, 160 de raiduri in Fasia Gaza impotriva organizatiei palestiniene Hamas, ca raspuns la continuarea tirurilor de racheta catre Israel, a declarat purtatorul de cuvant al armatei, generalul Moti Almoz, preluat de AFP.

in doar 3 zile de raiduri in Fasia Gaza, rachetele israeline au omorat 81 de persoane

Numarul palestinienilor ucisi de raidurile fortelor israeliene a atins cifra de 81 de persoane, in numai trei zile de la declansarea operatiunii Hotarul de Protectie. Cel putin 18 copii din Fasia Gaza au.

UPDATE Israel: Atacuri cu rachete asupra oraselor Ierusalim, Tel Aviv si Haifa. Miscarea Hamas revendica atacul

Treisprezece palestinieni, dintre care doi copii, au fost ucisi si peste 80 raniti marti, in raidurile israeliene din Fasia Gaza, efectuate ca riposta in urma salvelor cu tiruri de rachete palestiniene, potrivit serviciilor palestiniene de urgenta, scrie AFP. UPDATE:Brigazile Ezzedin Al-Qassam, aripa militara a organizatiei islamiste Hamas, au revendicat atacurile cu racheta de marti seara indreptate catre Ierusalim, Tel Aviv si Haifa.

Hamas, peste 40 de rachete asupra Israelului, care a raspuns cu raiduri aeriene

Fortele aeriene israeliene au lansat, ieri noapte, zeci de raiduri in Fasia Gaza, in urma tirurilor de rachete care au vizat sudul Israelului, aceste atacuri multiple soldandu-se cu 9 raniti usor, dupa un bilant provizoriu, informeaza AFP.

Israelul anunta o interventie militara terestra in Fasia Gaza

Israelul a anuntat lansarea unei operatiuni militare de amploare in Fasia Gaza, transmite cotidianul Haaretz. Hamas a provocat aceasta situatie tensionata si membrii militantilor palestinieni vor plati un.

Operatiunea Protectia granitei declansata de Israel in Fasia Gaza: Peste 80 de morti in trei zile, trei violente explozii in Ierusalim

Douazeci si cinci de oameni au fost ucisi joi in mai multe raiduri in Fasia Gaza, aducand la peste 80 numarul victimelor in a treia zi a operatiunii militare Protectia granitei, potrivit unor surse medicale citate de AFP. In cursul serii, la Ierusalim s-aun inregistrat trei violente explozii.

Ban Ki-moon a facut apel la incetarea focului in Fasia Gaza

Secretarul general ONU Ban Ki-moon a facut apel, joi, in deschiderea unei reuniuni de urgenta a Consiliului de Securitate, la incetarea focului in Fasia Gaza intre Israel si miscarea islamista Hamas.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )