Libnet.ro
UNICEF

07:00

Italia: Doi elevi si o invatatoare, raniti dupa ce tavanul din sala de clasa s-a prabusit

România Liberă România Liberă,
Italia: Doi elevi si o invatatoare, raniti dupa ce tavanul din sala de clasa s-a prabusit

Doi elevi si o invatatoare au fost raniti dupa ce tavanul unei sali de clasa s-a prabusit, intr-o scoala din sudul Italiei, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Incident aviatic in Germania: Un mort si trei raniti dupa ce un avion a aterizat fortat pe marginea unei autostrazi

O persoana a murit, iar alte trei au fost ranite, duminica, dupa ce un avion a aterizat fortat pe marginea autostrazii A28, imediat dupa decolare, din cauza unor dificultati, in apropiere de localitatea Oldenburg, potrivit presei germane, citate de The Mirror, scrie Mediafax. Avionul tocmai decolase de pe un aerodrom aflat in apropiere si s-a confruntat cu dificultati, catre ora locala 13. 30, ora Romaniei). Pilotul a murit, potrivit presei locale, iar alte trei persoane au fost ranite.

Clientii unui bar s-au impuscat in duminica Pastelui. Doi oameni sunt raniti

Doi oameni au fost trimisi la spital, pentru ingrijiri medicale, dupa o altercatie izbucnita intr-un bar din cartierul Berceni al Capitalei. Victimele au fost ranite in fata localului, dupa ce unul dintre agresori a tras cu un pistol cu bile.

Accident aviatic in Germania: un mort si 3 raniti dupa o aterizare fortata

Un avion cu 4 persoane la bord a aterizat fortat pe marginea unei autostrazi in apropiere de Oldenburg, Germania, imediat dupa ce a decolat de pe un aerodrom din apropiere. O persoana a murit si alte trei au fost ranite in urma accidentului.

Trupul ultimului marinar roman disparut dupa naufragiul din Marea Adriatica a fost gasit

Echipele de cautare au gasit luni, in Marea Adriatica, trupul celui de-al doilea dintre romanii disparuti dupa scufundarea unui pescador, pe 2 aprilie, in largul coastelor Italiei, relateaza Mediafax.

Trupul ultimului marinar roman disparut dupa naufragiul din Marea Adriatica a fost gasit

Echipele de cautare au gasit luni, in Marea Adriatica, trupul celui de-al doilea dintre romanii disparuti dupa scufundarea unui pescador, pe 2 aprilie, in largul coastelor Italiei, informeaza site-ul de stiri CronacheMaceratesi. it.

Lider PNL, factura enorma la telefonul de serviciu dupa vacanta din Dubai: Eu folosesc telefonul ca sa comunic cu cetatenii. Comunic intens si prin email si Facebook

Primarul Nicolae Robu ii pune la plata pe timisoreni. Dupa ultima sa vancanta petrecuta in Dubai, Primaria a platit doar pentru traficul de date si apeluri telefonice in roaming de pe mobilul lui Robu suma.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2427 seconds )