Libnet.ro
UNICEF

05:30

Italia: Doi romani au fost raiti intr-un schimb de focuri cu un grup de albanezi

B1 B1,
Italia: Doi romani au fost raiti intr-un schimb de focuri cu un grup de albanezi

Doi cetateni romani au fost raniti, joi, intr-un incident armat care a avut loc la periferia Romei, se arata intr-un comunicat al autoritatilor italiene, potrivit Mediafax. Conflictul a izbucnit intre un grup. continuă pe B1

Italia: Doi romani au fost raniti intr-un schimb de focuri cu un grup de albanezi

Doi cetateni romani au fost raniti, joi, intr-un incident armat care a avut loc la periferia Romei, se arata intr-un comunicat al autoritatilor italiene, potrivit Mediafax. Conflictul a izbucnit intre un grup.

Italia: Doi romani, raniti intr-un schimb de focuri cu albanezi

Doi cetateni romani au fost raniti, joi, in apropiere de Roma, intr-un schimb de focuri cu un grup de albanezi, anunta autoritatile locale italiene, potrivit Mediafax.

O persoana a murit si alta a fost ranita intr-un incendiu de padure izbucnit in judetul Buzau

O peroana a murit, iar alta a fost ranita intr-un incendiu de padure izbucnit in judetul Buzau, informeaza B1 TV. Persoana care a decedat avea aproximativ 64 de ani si a fost gasita carbonizata de echipajele .

Un ATM a fost furat intr-un minut dintr-un magazin din Chitila de un grup de barbati mascati

Un ATM a fost furat intr-un minut dintr-un magazin Mega Image din Chitila de un grup de barbati mascati, informeaza B1 TV. Hotii au trecut la actiune in jurul orei 3 dimineata, atunci cand au deschis cu forta u.

Liderul al-Qaida in Yemen a fost UCIS intr-un raid aerian american

Liderul organizatiei Al-Qaida in Yemen, Ibrahim al-Rubaish, a fost ucis intr-un raid aerian american, anunta reteaua terorista, citata de Associated Press, conform Mediafax. Ibrahim Al-Rubaish, in varsta de 35.

Italia: Doi elevi si o invatatoare, raniti dupa ce tavanul din sala de clasa s-a prabusit

Doi elevi si o invatatoare au fost raniti dupa ce tavanul unei sali de clasa s-a prabusit, intr-o scoala din sudul Italiei, relateaza Mediafax.

Botosani: Un proiectil aflat in stare activa a fost gasit intr-o gradina din localitatea Bucecea

Un proiectil explozibil a fost descoperit joi de un barbat intr-o gradina din localitatea botosanaeana Bucecea, informeaza Agerpres, citand un reprezentant al Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU).

Un spital din Prahova, inchis in 2010, a fost TRANSFORMAT intr-un centru medical privat

Fostul spital din localitatea prahoveana Poiana Campina, inchis in anul 2010, a fost preluat de o firma privata care il va transforma in cel mai mare spital privat din judetul Prahova, prima sectie a unitatii.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )