Libnet.ro
UNICEF

05:00

Italia: Doi romani au fost raniti intr-un schimb de focuri cu un grup de albanezi

B1 B1,
Italia: Doi romani au fost raniti intr-un schimb de focuri cu un grup de albanezi

Doi cetateni romani au fost raniti, joi, intr-un incident armat care a avut loc la periferia Romei, se arata intr-un comunicat al autoritatilor italiene, potrivit Mediafax. Conflictul a izbucnit intre un grup. continuă pe B1

Italia: Doi romani au fost raiti intr-un schimb de focuri cu un grup de albanezi

Doi cetateni romani au fost raniti, joi, intr-un incident armat care a avut loc la periferia Romei, se arata intr-un comunicat al autoritatilor italiene, potrivit Mediafax. Conflictul a izbucnit intre un grup.

Italia: Doi romani, raniti intr-un schimb de focuri cu albanezi

Doi cetateni romani au fost raniti, joi, in apropiere de Roma, intr-un schimb de focuri cu un grup de albanezi, anunta autoritatile locale italiene, potrivit Mediafax.

Italia: Doi elevi si o invatatoare, raniti dupa ce tavanul din sala de clasa s-a prabusit

Doi elevi si o invatatoare au fost raniti dupa ce tavanul unei sali de clasa s-a prabusit, intr-o scoala din sudul Italiei, relateaza Mediafax.

Doi morti si patru raniti intr-un accident produs in judetul Mehedinti: Un microbuz a lovit un cap de pod (VIDEO)

Un grav accident rutier a avut loc miercuri dimineata pe DN 56A, in localitatea Izimsa, din judetul Mehedinti, informeaza B1 TV. Accidentul s-a soldat cu doi morti si patru raniti. Potrivit primelor informatii.

Cel putin 15 morti si sute de raniti intr-un incendiu in Siberia. 1.000 de case au fost distruse

Cel putin 15 oameni au murit, aproximativ 500 au fost raniti, iar 1. 000 de locuinte au fost distruse intr-un incendiu de vegetatie care afecteaza 20 de sate din regiunea rusa Siberia, informeaza site-ul postului Russia Today.

O persoana a murit si alta a fost ranita intr-un incendiu de padure izbucnit in judetul Buzau

O peroana a murit, iar alta a fost ranita intr-un incendiu de padure izbucnit in judetul Buzau, informeaza B1 TV. Persoana care a decedat avea aproximativ 64 de ani si a fost gasita carbonizata de echipajele .

Un ATM a fost furat intr-un minut dintr-un magazin din Chitila de un grup de barbati mascati

Un ATM a fost furat intr-un minut dintr-un magazin Mega Image din Chitila de un grup de barbati mascati, informeaza B1 TV. Hotii au trecut la actiune in jurul orei 3 dimineata, atunci cand au deschis cu forta u.

Liderul al-Qaida in Yemen a fost UCIS intr-un raid aerian american

Liderul organizatiei Al-Qaida in Yemen, Ibrahim al-Rubaish, a fost ucis intr-un raid aerian american, anunta reteaua terorista, citata de Associated Press, conform Mediafax. Ibrahim Al-Rubaish, in varsta de 35.

Cel putin trei morti si 16 raniti intr-un atac impotriva unei baze ONU, in estul Mali

Trei persoane au fost ucise, iar alte 16 ranite miercuri, la Ansongo, in estul Mali, in urma unui atac sinucigas impotriva unei baze ONU, scrie BBC. Atacul a avut loc in momentul in care un.

Vaslui: Patru raniti intr-un accident de masina. Soferitei i s-a facut rau la volan

Patru persoane au fost ranite, luni, in urma unui accident produs in judetul Vaslui, dupa ce o masina condusa de o femeie de 68 de ani careia i s-a facut rau a intrat pe contranses si a lovit un microbuz, relateaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )