Libnet.ro
UNICEF

11:00

Iulian Badescu, fost primar al Ploiestiului, ramane in arest preventiv: Tribunalul Prahova a respins cererea de inlocuire a arestului cu o masura mai blanda

B1 B1,
Iulian Badescu, fost primar al Ploiestiului, ramane in arest preventiv: Tribunalul Prahova a respins cererea de inlocuire a arestului cu o masura mai blanda

Fostul pimar al Ploiestiului Iulian Badescu ramane in continuare in arest, informeaza Agerpres. Cererea lui Badescu privind inlocuirea masurii arestului preventiv cu arestul la domiciliu a fost respinsa, joi,. continuă pe B1

Elena Udrea RAMANE in AREST preventiv

Update 21. 17 - Elena Udrea va ramane in arest preventiv, au decis, joi seara, magistratii Curtii supreme. Contestatia fostului ministru al Turismului in dosarul Gala Bute a fost respinsa ca fiind.

Horia Georgescu afla azi daca ramane in arest preventiv

Fostul presedinte al Agentiei Nationale de Integritate ANI), Horia Georgescu, afla azi daca ramane in arest preventiv. Judecatorii vor analiza azi toate dosarele celor 12 inculpati ai aceluiasi dosar si vor.

Horia Georgescu afla, marti, daca ramane in arest preventiv

Fostul presedinte al Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, afla, marti, daca ramane in arest preventiv. Judecatorii instantei supreme vor analiza masurile preventive pentru toti cei 12 inculpati, unii plasati in arest, altii sub control judiciar, si vor decide daca le mentin sau le modifica.

Horia Georgescu afla daca ramane in arest preventiv

Fostul presedinte al Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, afla azi daca ramane in arest preventiv, el fiind adus la sediul inaltei Curti de Casatie si Justitie in jurul orei 9.

Cumnatul lui Ponta, inca 30 de zile de arest preventiv

Cumnatul premierului, Iulian Hertanu, cercetat penal intr-un dosar legat de fraudarea fondurilor europene, va sta inca 30 de zile in arest preventiv, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) a admis propunerea DNA de prelungire a masurii arestului, potrivit Hotnews.

Elena Udrea ramane in arest

Elena Udrea va fi cercetata in continuare in stare de arest preventiv in dosarul Gala Bute, a decis, joi, Inalta Curte de Casatie si Justitie, potrivit Agerpres. Curtea Suprema i-a respins Elenei Udrea o contestatie fata de decizia instantei din 10 aprilie, prin care i s-a respins o cerere de inlocuire a arestului preventiv cu o masura mai usoara, respectiv arest la domiciliu sau control judiciar. Decizia instantei este definitiva.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )