Libnet.ro
UNICEF

17:30

Iulian Badescu sta inca 30 de zile in arest preventiv

B1 B1,
Iulian Badescu sta inca 30 de zile in arest preventiv

Iulian Badescu a primit, luni, prelungirea masurii arestului preventiv cu inca 30 de zile, potrivit deciziei Tribunalului Prahova. Fostul primar al Ploiestiului este cercetat de DNA pentru abuz in serviciu si. continuă pe B1

inca 30 de zile de arest pentru fostul primar al Ploiestiului, Iulian Badescu

Tribunalul Prahova a dispus luni prelungirea cu inca 30 de zile a masurii arestului preventiv luata fata de fostul primar al Ploiestiului Iulian Badescu, cercetat de DNA pentru abuz in serviciu si luare de.

Fostul primar al Ploiestiului Iulian Badescu ramane in arest preventiv

Fostul primar al Ploiestiului Iulian Badescu, urmarit penal pentru abuz in serviciu si luare de mita, ramane in arest preventiv dupa ce Tribunalul Prahova a decis, luni, sa prelungeasca mandatul emis pe numele lui cu 30 de zile, potrivit Mediafax.

Iulian Badescu ramane in arest preventiv. Magistratii au prelungit mandatul fostului primar al Ploiestiului

Magistratii Tribunalului Prahova au prelungit luni mandatul de arestare preventiva al fostului primar al Ploiestiului, Iulian Badescu, cercetat pentru luare de mita si abuz in serviciu in dosarul finantarii ilegale a echipei Petrolul.

Contestatia Elenei Udrea la decizia de arest preventiv se va judeca pe 2 aprilie

Contestatia Elenei Udrea la decizia de arest preventiv in dosarul Gala Bute se va judeca pe 2 aprilie. Elena Udrea este acuzata in dosarul Gala Bute de abuz in serviciu si luare de mita. in cererea de prelun.

UPDATE. Alin Cocos va fi ELIBERAT. Dorin Cocos si Alina Bica raman in arest preventiv

Alin Cocos va fi eliberat din arest. Pentru Alina Bica si Dorin Cocos deciziile nu au fost schimbate si cei doi raman in arest preventiv. Pe de alta parte, pentru ceilalti inculpati din dosar - Alina.

Horia Georgescu ramane in arest preventiv

Fostul sef al ANI Horia Georgescu ramane in arest preventiv, dispus in cazul sau in 18 martie, in dosarul in care este acuzat ca a aprobat despagubiri pentru imobile supraevaluate la ANRP, dupa ce instanta suprema i-a respins contestatia, potrivit surselor din presa.

Judecatoarea lui Bercea Mondialu ramane in arest preventiv

Judecatoarea Carmen Marinescu, presedintele suspendat al Tribunalului Olt, ramane in arest preventiv, a decis definitiv vineri inalta Curte de Casatie si Justitie.

Fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate Horia Georgescu ramane in arest preventiv

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au decis vienri ca fostul sef al ANI Horia Georgescu va fi cercetat in continuare in arest preventiv, informeaza Agerpres. Decizia este definitivain.

Fostul sef al ANI, Horia Georgescu, ramane in arest preventiv

Fostul director al Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, ramane in arest preventiv, intrucat instanta suprema i-a respins contestatia.

iCCJ: Presedintele suspendat al Tribunalului Olt, judecatoarea Carmen Marinescu, ramane in arest preventiv

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis vineri ca presedintele suspendat al Tribunalului Olt, judecatoarea Carmen Marinescu, ramane in arest preventiv, informeaza Agerpres. Astfel Curtea Suprema a.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2243 seconds )