Libnet.ro
UNICEF

17:00

inca 30 de zile de arest pentru fostul primar al Ploiestiului, Iulian Badescu

Antena3 Antena3,
inca 30 de zile de arest pentru fostul primar al Ploiestiului, Iulian Badescu

Tribunalul Prahova a dispus luni prelungirea cu inca 30 de zile a masurii arestului preventiv luata fata de fostul primar al Ploiestiului Iulian Badescu, cercetat de DNA pentru abuz in serviciu si luare de. continuă pe Antena3

Iulian Badescu sta inca 30 de zile in arest preventiv

Iulian Badescu a primit, luni, prelungirea masurii arestului preventiv cu inca 30 de zile, potrivit deciziei Tribunalului Prahova. Fostul primar al Ploiestiului este cercetat de DNA pentru abuz in serviciu si.

Fostul primar al Ploiestiului Iulian Badescu ramane in arest preventiv

Fostul primar al Ploiestiului Iulian Badescu, urmarit penal pentru abuz in serviciu si luare de mita, ramane in arest preventiv dupa ce Tribunalul Prahova a decis, luni, sa prelungeasca mandatul emis pe numele lui cu 30 de zile, potrivit Mediafax.

Iulian Badescu ramane in arest preventiv. Magistratii au prelungit mandatul fostului primar al Ploiestiului

Magistratii Tribunalului Prahova au prelungit luni mandatul de arestare preventiva al fostului primar al Ploiestiului, Iulian Badescu, cercetat pentru luare de mita si abuz in serviciu in dosarul finantarii ilegale a echipei Petrolul.

Casa-rotunda, proiectul unic al unui prahovean: cu 40% mai putine materiale, costuri cu 80% mai mici la incalzire, rezista la cutremure, e gata in 30 de zile

Alexandru Dinulescu, un inginer din Prahova, ofera o alternativa de locuinta desprinsa parca din filmele stiintifico-fantastice. Domurile geodezice, casele rotunde, sunt construite in aproximativ o luna, au nevoie cu 40% mai putin material de constructie decat pentru o casa obisnuita, sunt extrem de luminoase, rezistente la cutremur, reduc costurile de incalzire cu pana la 80% si, nu in ultimul rand, sunt mult mai ieftine.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,276 seconds )