Libnet.ro
UNICEF

11:30

Jaful secolului in Republica Moldova: Procurorii au descins la Parlament. Cum incearca Guvernul sa fenteze anchetarea bancilor

Adevărul Adevărul,
Jaful secolului in Republica Moldova: Procurorii au descins la Parlament. Cum incearca Guvernul sa fenteze anchetarea bancilor

Procurorii anticoruptie au descins la sediul Parlamentului din Chisinau si al Bancii de Economii de unde au ridicat mai multe documente care contin informatii despre tranzactiile de la Banca de Economii, informeaza Publika. md. Actiunea face parte in cadrul investigatiilor extinse privind banii deturnati prin creditele neperformante eliberate de Banca de Economii BEM) si alte institutii bancare. continuă pe Adevărul

Procurorii din R. Moldova au descins la Parlament in cazul delapidarilor de la Banca de Economii

Procurorii anticoruptie din Republica Moldova au descins miercuri la sediul Parlamentului din Chisinau, in cadrul investigatiilor extinse privind banii deturnati prin creditele neperformante eliberate de Banca de Economii BEM) si alte institutii bancare, relateaza agentia IPN in pagina electronica.

Procurorii din R. Moldova au descins la Parlament in dosarul Furtul Secoulului

Procurorii anticoruptie din Republica Moldova au descins miercuri la sediul Parlamentului din Chisinau, in cadrul investigatiilor extinse privind banii deturnati prin creditele neperformante eliberate de Banca de Economii BEM) si alte institutii bancare, relateaza Mediafax.

Adepti ai Statului Islamic, arestati in Republica Moldova

Mai multe persoane suspectate de legaturi cu gruparea terorista Stat Islamic au fost arestate azi in Republica Moldova. Autoritatile de peste Prut au descins ieri la o adresa unde au indicii ca se ascund.

Adepti ai gruparii Stat Islamic, retinuti in Republica Moldova

Mai multi adepti ai gruparii Stat Islamic au fost prinsi in Republica Moldova. Printre ei si o minora. Se pare ca acestia recrutau persoane care sa participe la conflictele armate in care sunt implicati.

Numarul studentilor din Republica Moldova descreste

Invatamantul superior din tara se confrunta cu mai multe probleme, printre care scaderea numarului studentilor. Acest lucru este determinat de faptul ca universitatile din Republica Moldova nu sunt destul de atractive pentru tineri, sustine John Reilly, profesor din Marea Britanie, expert in cadrul proiectului Consolidarea autonomiei universitare in Moldova EUniAM), care face parte din programul TEMPUS, sustinut de Comisia Europeana.

Republica Moldova are vocatie europeana

Uniunea Europeana ar trebui sa trimita un semnal clar ca Republica Moldova are o vocatie europeana si viitorul ei este alaturi de cele 28 de state membre, atata timp cat implementarea Acordului de Asociere va fi incununata de un succes real. Atata timp cat reformele continua intr-un mod constant, Chisinaul poate deveni un candidat serios in ceea ce priveste integrarea europeana, apreciaza Andi Cristea.

Cetateni rusi, INTERZISI in Republica Moldova. Reactia Moscovei

Moscova a calificat drept inadmisibila interzicerea accesului unor cetateni rusi pe teritoriul Republicii Moldova si a transmis o nota de protest in acest sens insarcinatului cu afaceri ad-interim al Republicii Moldova in Rusia, Eduard Melnic.

Republica Moldova sta sub semnul unui conflict iminent, avertizeaza oficiali de la Moscova si Tiraspol

Oficiali de la Moscova si Tiraspol au avertizat ca exista riscul reizbucnirii conflictului in estul Republicii Moldova, dupa ce Parlamentul ucrainean a anulat dreptul de tranzit pentru trupele ruse stationate in Transnistria, relateaza Deutsche Welle .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )