Libnet.ro
UNICEF

10:30

Jeremy Clarkson are la dispozitie 230 de milioane de euro pentru noua emisiune

Antena3 Antena3,
Jeremy Clarkson are la dispozitie 230 de milioane de euro pentru noua emisiune

Bugetul noului show automobilistic pregatit de fosta echipa a Top Gear, formata din Jeremy Clarkson, Richard Hammond si James May, care va fi difuzat incepand din 2016 pe serviciul video la cerere Amazon Prime,. continuă pe Antena3

Bugetul noului show pregatit de fosta echipa a Top Gear este de aproape 230 de milioane de euro

Bugetul noului show automobilistic pregatit de fosta echipa a Top Gear, formata din Jeremy Clarkson, Richard Hammond si James May, care va fi difuzat incepand din 2016 pe serviciul video la cerere Amazon Prime, este de aproximativ 160 de milioane de lire sterline 230 de milioane de euro).

Program 2014-2020: 88 milioane euro pentru dezvoltarea zonei de granita romano-sarba

Programul Interreg IPA de Cooperare Transfrontaliera Romania - Serbia a fost aprobat de catre Comisia Europeana in data de 6 august 2015, primul apel de proiecte fiind estimat a fi lansat in luna septembrie, arata un comunicat remis azi redactiei.

Profit de 100 milioane de euro pentru GDF SUEZ Energy Romania

Furnizorul si distribuitorul de gaze naturale GDF SUEZ Energy Romania a avut anul trecut un profit net de 443,05 milioane lei 99,7 milioane euro), apropiat de cel din 2013, la o cifra de afaceri de 4,33 miliarde lei 976,8 milioane euro), in crestere cu 5%, potrivit Mediafax.

32 milioane euro deja virati Romaniei de UE asteapta sa fie cheltuiti. Cheia: baza de date ANOFM cu tinerii someri, inexistenta

Fondurile puse la dispozitie de Comisia Europeana pentru formarea si angajarea tinerilor care nu sunt nici angajati, nici in educatie sau training vor putea fi accesate numai pe baza listelor nominale ale acestora, inregistrati oficial la ANOFM. Baza de date este in curs de realizare. Aproape 32 miliarde de euro au fost deja virate ca prefinantare.

Pierderi de 3,6 milioane de euro pentru OTE in trimestrul II

Compania greaca OTE a inregistrat pierderi nete de 3,6 milioane de euro 3,9 milioane de dolari) in trimestrul II din 2015, comparativ cu un profit de 69,3 milioane de euro in perioada similara din 2014.

Cifra de afaceri de 23,7 milioane de euro pentru EXIMTUR

Compania de calatorii EXIMTUR a inregistrat in primul semestru al acestui an o cifra de afaceri de 23,7 milioane de euro, in crestere cu 6% fata de perioada similara a lui 2014, activitatea de business travel si organizare de evenimente, aferenta diviziei EXIMTUR BUSINESS, reprezentand 63% din valoare, potrivit unui comunicat de presa al firmei.

Ajutor de 8,5 milioane de euro pentru Romania din Fondul de Solidaritate al Uniunii Europene

Aproape 8,5 milioane de euro din Fondul de Solidaritate al Uniunii Europene sunt disponibili pentru Romania, in urma aprobarii Deciziei Comisiei de catre Parlamentul European si Consiliul Uniunii Europene, a declarat Corina Cretu, comisar european pentru politici regionale.

Corinna Schumacher a cheltuit peste 14 milioane de euro pentru recuperarea campionului

Corinna Schumacher, sotia lui Michael Schumacher, a cheltuit peste 14 milioane de euro cu recuperarea campionului, noteaza Libertatea. Fostul pilot este ingrijit mereu de 15 medici, nota de plata saptamanala.

Erste Group a revenit pe profit, cu 487,2 milioane euro, fata de primul semestru 2014

Erste Group a incheiat primul semestru din 2015 cu un profit net de 487,2 milioane de euro, comparativ cu un rezultat negativ de 929,7 milioane euro in perioada similara din 2014, toate tarile cu exceptia Ungariei contribuind pozitiv la acest rezultat, arata un comunicat remis azi redactiei.

Paris Saint-Germain a facut cel mai important transfer al verii. 63 de milioane de euro pentru un international argentinian

Paris Saint-Germain a confirmat transferul argentinianului Angel Di Maria, de la Manchester United. Internationalul de 27 de ani a semnat un contract pe patru ani cu echipa franceza, care a platit 63 de milioane de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2307 seconds )