Libnet.ro
UNICEF

00:08

Jo-Wilfried Tsonga nu va participa la Australian Open din cauza unei accidentari

Hotnews Hotnews,
 Jo-Wilfried Tsonga nu va participa la Australian Open din cauza unei accidentari

Jo-Wilfried Tsonga, locul 12 in ierarhia ATP, nu va lua parte la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, din cauza unei accidentari, informeaza Tennis. com. continuă pe Hotnews

Primul mare abandon de la Australian Open! A anuntat forfait pentru primul Grand Slam al anului

Tenismanul francez Jo-Wilfried Tsonga, al 12-lea jucator al lumii, si-a anuntat abandonul de la Australian Open, el neputand participa la primul Grand Slam al anului din cauza unei accidentari.

ANRE: Pretul gigacaloriei produse de ELCEN a fost majorat din cauza cresterii pretului gazelor

Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) a crescut pretul la care ELCEN Bucuresti produce energie termica din cauza majorarii pretului gazelor naturale folosite drept combustibil si care au pondere de 80% in costul gigacaloriei.

Formula 1 2015 a ramas fara unul dintre circuite. Mare Premiu, retras din cauza problemelor financiare

Marele Premiu de Formula 1 al Coreei de Sud a fost retras din calendarul editiei 2015 a campionatului de Formula 1, din cauza numeroaselor probleme financiare.

Zboruri anulate in Japonia din cauza furtunilor de zapada

Autoritatile japoneze au cerut miercuri populatiei sa fie vigilenta din cauza noilor furtuni de zapada din jumatatea de nord si vest a tarii, intemperii care obliga si companiile aeriene sa isi anuleze zeci de zboruri, relateaza AFP .

Cursuri suspendate in Iasi din cauza drumurilor inzapezite. Mii de elevi nu au putut ajunge la scoli

Cursuri suspendate, miercuri, in 17 scoli din judetul Iasi, dupa ce aproximativ 1. 200 de elevi si mai multi profesori nu au putut ajunge la unitptile de invatamant din cauza drumurilor inzapezite,.

Vaslui: Patru drumuri judetene inchise din cauza viscolului

Patru drumuri judetene din Vaslui au fost inchise circulatiei rutiere, iar pe alte trei traficul se desfasoara cu dificultate, din cauza viscolului si a ninsorilor abundente.

Galati: Un microbuz cu 26 de elevi nu si-a mai putut continua drumul din cauza viscolului

Un microbuz care transporta 26 de elevi spre casa, in localitatea Varlezi, din judetul Galati, nu si-a mai putut continua drumul, marti seara, din cauza viscolului puternic, acestia fiind cazati la spitalul din.

Sectoarele 1, 5 si 6, fara apa calda si caldura, din cauza unei avarii la CET Grozavesti

RADET informeaza ca, din cauza unei avarii survenite la CETGrozavesti, SC Electrocentrale SA a oprit furnizarea energiei termice de la aceasta centrala catre Regia Autonoma de Distributie a Energiei.

Scoli inchise din cauza viscolului. Peste 1.200 de elevi si prescolari, nevoiti sa stea acasa

Trei unitati de invatamant din judetul Vaslui, intre care si un liceu din municipiul resedinta, sunt inchise, marti, din cauza vremii nefavorabile, peste 1. 200 de elevi si prescolari fiind nevoiti sa.

Nicoleta Luciu a ajuns la spital din cauza dietei drastice: A fost bagata pe perfuzii

Nicoleta Luciu a ajuns la spital inainte de Revelion din cauza dietei drastice la care se supune. Medicii au fost nevoiti sa o bage pe perfuzii pentru ca aceasta era deshistratata si avea mari dureri in stomac.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )