Libnet.ro
UNICEF

19:30

Jocurile pentru sefia PSD nu sunt facute

România Liberă România Liberă,
Jocurile pentru sefia PSD nu sunt facute

La nici 24 de ore dupa anuntul-surpriza al primarului sectorului 3, Robert Negoita, Liviu Dragnea a renuntat sa se mai gandeasca foarte serios la candidatura, asa cum ne spunea luni, si a precizat ca daca s-a transformat in cand in privinta anuntului intrarii in cursa. Cat despre Negoita, el este acuzat ca ar fi marioneta altor partide. continuă pe România Liberă

Robert Negoita se retrage din cursa pentru sefia PSD si il sustine pe Liviu Dragnea

Primarul sectorului 3, Robert Negoita, care anuntase ca va candida pentru sefia PSD, a anuntat miercuri seara, pe pagina sa de Facebook, ca renunta la candidatura si ca-l va sustine pe Liviu Dragnea pentru aceasta pozitie. Proaspatul lider al PSD Bucuresti, anuntase marti ca va candida pentru functia de presedintele al partidului la alegerile din 11 octombrie, vorbind de faptul ca partidul se afla intr-un moment crucial, avand un premier inculpat si un presedinte interimar condamnat in prima instanta.

Robert Negoita se retrage din cursa pentru sefia PSD

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a anuntat, miercuri seara, ca isi retrage intentia de a candida pentru functia de presedinte al PSD, in conditiile in care va candida Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea, despre lupta pentru sefia PSD, la Adevarul Live, la ora 15.00

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, va vorbi, miercuri, la Adevarul Live, de la ora 15. 00, despre Congresul PSD, contracandidatii sai in cursa pentru sefia social-democratilor, dar si decizia ramanerii la Guvernare.

Politic Show: PNL lucreaza temeinic la esecul motiunii de cenzura; Cand va fi discutat proiectul pensiilor speciale pentru parlamentari; Lupta pentru sefia PSD. Liviu Dragnea omoara, din fasa, orice opozitie

Ce spune Predoiu despre alegerea PSD de a-l sprijini in continuare pe Ponta Catalin Predoiu, prim-vicepresedintele PNL, a declarat ca alegerea PSD de a sustine in continuare Guvernul Ponta este. De ce se tine PSD scai de scaunul lui Victor Ponta Social-democratii au votat, in unanimitate, sa-l sustina pe Victor Ponta in fruntea Guvernului.

Robert Negoita, despre sefia PSD: Da, sunt decis sa candidez pentru functia de presedinte PSD la scrutinul din 11 octombrie

Primarul sectorului 3, Robert Negoita, si-a anuntat candidatura la sefia PSD. Acesta spune ca la scrutinul social democratilor de pe 11 octombrie, numele sau se va regasi pe listele candidatilor, informeaza B1.

Robert Negoita candideaza la sefia PSD: E un moment crucial: premier inculpat si presedinte PSD cu condamnare

Robert Negoita a anuntat ca va candida pentru sefia PSD, in cadrul alegerilor care vor avea loc pe 11 octombrie.

Robert Negoita candideaza la sefia PSD: E un moment crucial, premier inculpat si presedinte PSD cu condamnare

Robert Negoita a anuntat ca va candida pentru sefia PSD, in cadrul alegerilor care vor avea loc pe 11 octombrie.

Robert Negoita s-a inscris in cursa pentru sefia PSD

Robert Negoita, primarul Sectorului 3 si presedintele PSD Bucuresti, a anuntat, mati, ca va candida la Congresul PSD, stabilit pentru ziua de 18 octombrie, pentru functia de preseidnte al partidului.

Candidat doar o zi: Robert Negoita se retrage din cursa pentru sefia PSD si anunta ca il sustine pe Dragnea

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a anuntat, miercuri seara, ca isi retrage intentia de a candida pentru functia de presedinte al PSD, in conditiile in care va candida Liviu Dragnea, mentionand ca face pare din echipa acestuia si il sustine impreuna cu PSD Bucuresti in acest demers, relateaza Mediafax.

Senatorul Daniel Savu si-a anuntat candidatura la sefia PSD. Reactia lui Dragnea: E o gluma!

Liviu Dragnea ii crede glumeti pe cei care ii ameninta suprematia in PSD. Presedinte interimar al partidului, Dragnea nu a anuntat pana in acest moment candidatura pentru sefia permanenta a formatiunii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2224 seconds )