Libnet.ro
UNICEF

21:15

Joe Biden este noul presedinte al Americii. Ocupa locul 46 in istoria presedintilor tarii

Playtech Playtech,
Joe Biden este noul presedinte al Americii. Ocupa locul 46 in istoria presedintilor tarii

Joe Biden a castigat in cursa pentru titulatura de presedinte al Statelor Unte ale Americii! Televiziunile americane au anuntat deja ca acesta este al 46-lea presedinte al SUA. Joe Biden a castigat! Politicianul este al 46-lea presedinte al SUA Televiziunile americane i-au anuntat deja succesul lui Joe Biden. Conform proiectiilor de peste Ocean, contracandidatul lui . continuă pe Playtech

Joe Biden este noul presedinte ales al Statelor Unite ale Americii

Candidatul democrat Joe Biden a castigat alegerile prezidentiale si a devenit noul presedinte ales al Statelor Unite ale Americii. Astfel, Biden va fi cel de-al 46-lea presedinte al SUA. CNN a anuntat, astazi, victoria noului presedinte SUA.

Alegeri SUA 2020. Joe Biden, noul presedinte al Americii, cunoaste bine Romania

Joe Biden, prospat ales presedinte al SUA, din partea democratilor, cunoaste bine Romania. A tinut legatura in mod activ cu presedintii Basescu si Iohannis in perioada in care era vicepresedinte sub administratia Barack Obama.

Televiziunile americane: Joe Biden este al 46-lea presedinte al SUA. Reactia lui Biden: America, sunt onorat

Conform proiectiilor televiziunilor americane, Joe Biden va deveni al 46-lea presedinte al Statelor Unite. Acestea se bazeaza pe calcularea voturilor obtinute in statul Pennsylvania, in urma carora candidatul democrat va obtine scorul electoral necesar accederii in functia de la Casa Alba. Deocamdata acestea nu sunt rezultate oficiale.

Alegeri SUA 2020. Joe Biden, noul presedinte al Americii. Ce va face in prima zi dupa ce va prelua mandatul?

Candidatul democrat la Casa Alba Joe Biden s-a angajat ca in prima zi a presedintiei sale sa revina la acordul de la Paris privind clima, din care SUA s-au retras oficial miercuri, relateaza AFP.

Aristotel Jude este noul presedinte al Romgaz, cu mandat provizoriu

Ministerul Economiei a virat a doua rata a contractului de finantare pentru Centrala de la Iernut, in suma de 115 milioane lei Aristotel Marius Jude a fost numit in functia de presedinte al Consiliului de Administratie al Romgaz SNG), in sedinta board-ului din data de 3 noiembrie, dupa constatarea incetarii mandatului din fruntea Consiliului a doamnei Manuela-Petronela Stan-Olteanu, se arata intr-un raport al companiei publicat astazi pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Joe Biden a castigat alegerile prezidentiale din SUA: Voi fi un presedinte pentru toti americanii, chiar daca m-ati votat sau nu

Democratul Joe Biden a castigat alegerile prezidentiale americane, spun Edison Rsearch si mai multe publicatii americane, relateaza Reuters. Biden promite sa fie un presedinte pentru toti americanii, indiferent daca l-au votat sau nu. Ne asteapta o munca grea.

Alegeri SUA 2020. Joe Biden este favoritul caselor de pariuri

Pariurile cu privire la numele viitorului locatar al Casei Albe sunt in continuare deschise, in timp ce toate privirile sunt atintite asupra a opt state americane - Alaska, Arizona, North Carolina, Georgia, Michigan, Nevada, Pennsylvania si Wisconsin - de ale rezultate caror depinde acest nume. Favoritul pariorilor este candidatul democrat Joe Biden.

Cine este, de fapt, Joe Biden, noul presedinte al Americii. A scris istorie cu varsta lui

Viata si cariera impresionanta a lui Joe Biden. Cine este, cum ce s-a facut cunoscut in domeniu si cum a reusit sa scrie deja istorie? Detalii despre actualul presedinte al Statelor Unite ale Americii. Joe Biden: cariera, viata, relatii Joe Biden a castigat in cursa pentru Casa Alba! Candidatul din partea Partidului Democrat a devenit .

Klaus Iohannis, mesaj de felicitare pentru Joe Biden, al 46-lea presedinte al Statelor Unite ale Americii

Klaus Iohannis i-a transmis, simbata seara, un mesaj de felicitare noului presedinte ales al Statelor Unite ale Americii, Joe Biden. Potrivit noilor proiectii, realizate de CNN si Reuters, Joseph Biden are 273 de voturi in Colegiul electoral federal, in timp ce Donald Trump, presedintele in functie al SUA, are 214.

Joe Biden este increzator ca va deveni presedinte, Donald Trump denunta presupuse fraude electorale

Joseph Biden, candidatul Partidului Democrat la functia de presedinte al SUA se declara increzator cu privire castigarea alegerilor in Statele Unite, in timp ce echipa de campanie a presedintelui in functie, Donald Trump, a transmis o sesizare oficiala procurorului general, William Barr, in care denunta presupuse nereguli electorale in statul Nevada.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )