Libnet.ro
UNICEF

19:00

John Galliano, primul interviu la doi ani dupa ce a fost concediat de Christian Dior!

ADPM ADPM,
John Galliano, primul interviu la doi ani dupa ce a fost concediat de Christian Dior!

Celebrul designer john Galliano a recunoscut ca a fost dependent de alcool si medicamente pe baza de prescriptie medicala si ca ajunsese sa ii fei teama ca va ajunge intr-un spital de nebuni ori la doi metri sub pamant. Continue reading . continuă pe ADPM

Fostul premier sloven Janez Jansa, condamnat la doi ani de inchisoare

Fostul premier sloven Janez Jansa a fost condamnat, miercuri, de Tribunalul din Ljubljana la doi ani de inchisoare si plata unei amenzi de 37. 000 de euro pentru coruptie. Sanctiunile au fost date in procesul P.

Timis: Fetita de doi ani, la spital dupa ce a fost muscata de doi caini Rottweiler, pe strada

O fetita in varsta de doi ani din comuna Padureni, judetul Timis, a ajuns la spital dupa ce a fost muscata, pe strada, de doi caini din rasa Rottweiler, ea suferind rani la un picior, iar Politia s-a autosesizat in acest caz, relateaza Mediafax.

Slovenia: Fostul premier Janez Jansa a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare, intr-un dosar de luare de mita

Fostul premier conservator sloven Janez Jansa 2004 - 2008, 2012 - 2013) a fost condamnat miercuri de tribunalul din Ljubljana la doi ani de inchisoare cu executare si la o amenda de 37. 000 de euro, pentru coruptie, in cadrul procesului Patria, un contract de armament cu blindate finlandeze, anunta AFP.

Fostul premier sloven Janez Jansa a fost condamnat la doi ani de inchisoare

Fostul premier conservator sloven Janez Jansa 2004-2008 si 2012-2013) a fost condamnat, miercuri, de Tribunalul din Ljubljana la doi ani de inchisoare si 37. 000 de euro amenda pentru coruptie, in procesul Patria, privind un contract de armament cu aceasta firma finlandeza, relateaza AFP.

Fostul premier sloven Janez Jansa a fost condamnat la doi ani de inchisoare.

Fostul premier conservator sloven Janez Jansa 2004-2008 si 2012-2013) a fost condamnat, miercuri, de Tribunalul din Ljubljana la doi ani de inchisoare si 37. 000 de euro amenda pentru coruptie, in procesul Patria, cu privire la un contract de armament cu aceasta firma finlandeza, relateaza AFP, potrivit Mediafax. El a fost declarat vinovat de coruptie la semnarea, in 2006, a celui mai are contract de armament din aceasta tara cu compania finlandeza Patria, care s-a ridicat la 278 de milioane .

Fostul premier sloven Janez Jansa, condamnat la doi ani de inchisoare pentru coruptie

Fostul premier conservator al Sloveniei, Janez Jansa, a fost gasit vinovat de coruptie si condamnat la doi ani de inchisoare in procesul Patria. Cel mai probabil, Jansa va face apel la aceasta.

De la Doctor Doom la Doctor Boom: Nouriel Roubini anunta doi ani de castiguri pe burse

Reputatul economist care a prezis criza economica izbucnita in 2007-2008 si poreclit Doctor Doom din cauza avertismentelor mereu sumbre pe care le emite anunta acum doi ani de crestere si castiguri pe burse. El atrage insa atentia ca asta va duce la adancirea prapastiei dintre clase, ceea ce va alimenta tensiunile sociale.

O copila de doi ani, lasata nesupravegheata de parinti, a baut diluant si a ajuns in stare grava la spital

Reprezentantii Serviciului Judetean de Ambulanta Iasi s-au deplasat astazi, 3 iunie, in localitatea Ciurbesti, pentru a prelua o fetita in varsta de doi ani care a baut din greseala diluant.

John Galliano, dupa doi ani: Este primul interviu din cariera la care sunt treaz

Creatorul de moda a acordat publicatiei Vanity Fair primul sau interviu dupa ce a fost dat afara de la Dior si dupa scandalul acuzatiilor antisemite aduse acestuia, in 2011.

FOTO Timisoara revine in primul esalon al fotbalului romanesc, dupa doi ani petrecuti in B

ACS Poli Timisoara, echipa care a luat locul echipei ACS Recas, a incheiat Liga II pe locul second si a obtinut promovarea in primul esalon al fotbalului romanesc.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )