Libnet.ro
UNICEF

05:00

John Kerry, discutii cu liderii europeni dupa Brexit

România Liberă România Liberă,
John Kerry, discutii cu liderii europeni dupa Brexit

Secretarul de Stat american, John Kerry, se va intalni luni cu Federica Mogherini, inaltul reprezentant UE pentru Afaceri Externe, si cu seful diplomatiei britanice, Philip Hammond, pentru a discuta despre decizia iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana, transmite Mediafax. continuă pe România Liberă

Liderii europeni, impotriva Brexit-ului

Liderii europeni s-au abtinut sa se implice direct in campania pentru Brexit, temandu-se ca orice initiativa a lor ar putea fi contraproductiva. Dupa ce sondajele au aratat o lupta stransa intre taberele pro si anti-Brexit, liderii europeni au insistat public ca Marea Britanie ar trebui sa ramana in UE.

Secretarul de Stat american, John Kerry, se va intalni cu lideri UE si britanici intr-o incercare de mediere, dupa referendum

Secretarul de Stat american, John Kerry, se va intalni luni cu Federica Mogherini, inaltul reprezentant UE pentru Afaceri Externe, si cu seful diplomatiei britanice, Philip Hammond, pentru a discuta.

John Kerry se va intalni luni cu lideri UE si britanici, intr-o incercare de mediere dupa referendum

Secretarul de Stat american, John Kerry, se va intalni luni cu Federica Mogherini, Inaltul reprezentant UE pentru Afaceri Externe, si cu seful diplomatiei britanice, Philip Hammond, pentru a discuta despre decizia iesirii Marii Britanii din Uniunea Europeana, scrie Mediafax.

Alegeri legislative in Spania: Dupa Brexit, spaniolii voteaza daca vor avea sau nu un Breyxit

Spaniolii sunt chemati duminica la urne, imediat dupa Brexit-ul in Marea Britanie, pentru a decide daca dreapta va ramane la putere sau se va produce o schimbare, asa cum solicita partidul anti-austeritate Podemos, care se bucura o popularitate in crestere, relateaza Agerpres.

Dupa BREXIT, spaniolii voteaza daca vor avea sau nu un Breyxit

Spaniolii sunt chemati duminica la urne, imediat dupa Brexit-ul in Marea Britanie, pentru a decide daca dreapta va ramane la putere sau se va produce o schimbare, asa cum solicita partidul.

Dupa Brexit, grupul bancar HSBC este gata sa mute 1.000 de joburi din Londra in Paris

Dupa Brexit, grupul bancar HSBC este gata sa mute 1. 000 de joburi din Londra in Paris .

Constructorii auto cer tarife zero in comertul cu masini dintre Marea Britanie si UE dupa Brexit

Constructorii auto au cerut mentinerea comertului fara taxe intre Marea Britanie si UE dupa Brexit si avertizeaza ca vanzarile si productia vor scadea pe a doua cea mai mare piata auto europeana dupa Germania, scrie europe. autonews. com.

Liderii UE, reactioneaza dur dupa Brexit: Marea Britanie trebuie sa paraseasca UE cat mai rapid. Nu va mai exista nicio negociere

Liderii Uniunii Europene au avut o reactie destul de transanta dupa rezultatele Brexitului. Sefii Comisiei, Parlamentului si Consiliului European au cerut iesirea rapida a Regatului Unit din blocul comunitar, cu.

Liderii UE reactioneaza dur dupa Brexit: Marea Britanie trebuie sa paraseasca UE cat mai rapid. Nu va mai exista nicio negociere

Liderii Uniunii Europene au avut o reactie destul de transanta dupa rezultatele Brexitului. Sefii Comisiei, Parlamentului si Consiliului European au cerut iesirea rapida a Regatului Unit din blocul comunitar, cu.

Primarul Londrei, mesaj pentru rezidentii europeni din inima Marii Britanii. Care este pozitia lui Sadiq Khan dupa Brexit

Primarul Londrei, musulmanul Sadiq Khan, a transmis un mesaj catre cetatenii europeni care locuiesc si muncesc in Londra, mesaj prin care i-a asigurat ca sunt bineveniti, potrivit vox. com. Vreau sa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )