Libnet.ro
UNICEF

01:05

Jucatorii din Bundesliga vor fi obligati sa joace cu masti de protectie

România Liberă România Liberă,
Jucatorii din Bundesliga vor fi obligati sa joace cu masti de protectie

Expertii Ministerului Muncii din Germania au recomandat Ligii germane de fotbal, pentru o eventuala . continuă pe România Liberă

Iohannis: Dupa 15 mai, masca va deveni obligatorie. Nu vom prelungi restrictiile de deplasare, dar pana atunci stati acasa!

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca dupa 15 mai toti oamenii din Romania vor trebui sa poarte masti in momentul in care se afla in spatiul public. Seful statului a anuntat ca nu vor mai fi prelungite interdictiile de deplasare dupa mijlocul lunii mai, cand vor intra in vigoare masurile de relaxare. Pana atunci, functioneaza in continuare restrictiile.

VIDEO Doua aeronave militare aduc din Turcia 300.000 de masti de protectie tip FFP2 si FFP3

Doua aeronave C-27 J Spartan ale Fortelor Aeriene Romane executa miercuri, 22 aprilie, o misiune pentru aducerea, in Romania, a unor echipamente de protectie medicala din Turcia constand in 300 de mii de masti de protectie tip FFP2 si FFP3, anunta MApN. Armata a mai executat in trecut mai multe astfel de zboruri pentru materiale sanitare atat in Turcia, cat si in Germania.

Ministrul Economiei spune ca se vor produce suficiente masti in Romania. Pretul lor ar putea fi insa mai mare decat in unele magazine

Ministrul Economiei spune ca in Romania se vor produce in curand peste un milion de masti pe zi, care ar putea fi vandute la un pret de 2 lei bucata, plus TVA si adaos comercial. Pretul final ar putea fi insa mai mare decat in unele magazine.

Cercetatorii din Franta vor testa nicotina ca potential tratament pentru COVID-19

Cercetatorii francezi vor testa nicotina ca potential tratament pentru coronavirus, dupa ce un studiu a dovedit faptul ca fumatorii au un risc redus de a se imbolnavi.

STUDIU COLLIERS: Retailerii non-alimentari estimeaza ca afacerile din 2020 vor fi afectate de epidemia de Covid-19

45% dintre chiriasii din retail asteapta o scadere a afacerilor de peste 30% in 2020 si alti 39% prevad un declin de pana la 30%, ca urmare a acestor cel putin doua luni fara activitate, cu o revenire lenta din a doua jumatate a acestui an, potrivit unui studiu efectuat de Divizia Retail a Colliers International printre 84 de chiriasi si 21 de proprietari din sectorul de retail din Romania.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )