Libnet.ro
UNICEF

01:05

Judecatoarea Viorica Dinu, arestata preventiv pentru coruptie, vrea sa demisioneze din ...

România Liberă România Liberă,
Judecatoarea Viorica Dinu, arestata preventiv pentru coruptie, vrea sa demisioneze din ...

Judecatoarea Viorica Dinu, arestata preventiv pentru luare de mita si trafic de influenta, vrea sa demisioneze din magistratura, informeaza Mediafax. Consiliul Superior al Magistraturii urmeaza sa ia act miercuri de cererea acesteia. Judecatoarea Viorica Dinu de la Tribunalul Bucuresti, arestata preventiv pentru de luare de mita si trafic de influenta in solutionarea mai multor dosare, printre care si cel al lui Dinel Nutu, a solicitat Consiliului Superior al Magistraturii eliberarea din . continuă pe România Liberă

Judecatoarea Viorica Dinu, arestata preventiv, renunta la magistratura

Judecatoarea Viorica Dinu, arestata preventiv pentru luare de mita si trafic de influenta, vrea sa demisioneze din magistratura. Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) va lua act miercuri de cererea acesteia.

Presedintele CJ Harghita, retinut pentru coruptie, va fi eliberat

Presedintele Consiliului Judetean Harghita, Borboly Csaba, retinut luni pentru fapte de coruptie, va fi cercetat in libertate, dupa ce Curtea de Apel Targu Mures a respins, marti, propunerea DNA de arestare.

Presedintele CJ Harghita, RETINUT de DNA pentru CORUPTIE.

Presedintele Consiliului Judetean Harghita, Borboly Csaba, a fost retinut, luni, de procuroii DNA pentru fapte de coruptie, potrivit unor surse din DNA Mures, citate de Realitatea. net. In curs de actualizare.

VIDEO. Presedintele CJ Harghita, RETINUT de DNA pentru CORUPTIE.

Presedintele Consiliului Judetean Harghita, Borboly Csaba, a fost retinut, luni, de catre procurorii DNA, fiind suspectat de fapte de coruptie, a declarat, luni, seful Serviciului Teritorial Targu Mures al DNA, Elena Curca. Aceasta a evitat sa faca precizari privind acuzatiile care i se aduc presedintelui Consiliului Judetean Harghita, potrivit Mediafax. La ora transmiterii acestei stiri, este asteptata o confeirnta de presa in fata sediului Consiliului Judetean Harghita, sustinuta de catre .

Presedintele CJ Harghita, Borboly Csaba, retinut 24 de ore pentru coruptie

Update 21. 00 - Presedintele Consiliului Judetean Harghita, Borboly Csaba, a fost retinut pentru 24 de ore si urmeaza a fi prezentat Curtii de Apel Targu Mures cu propunere de arestare preventiva. De.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )