Libnet.ro
UNICEF

01:05

Jumatate din romanii care vor veni pe litoral aleg Mamaia

România Liberă România Liberă,
Jumatate din romanii care vor veni pe litoral aleg Mamaia

Peste cinci saptamani, primii turisti din acest an vor veni pe litoral, cu ocazia vacantei de 1 Mai. Reprezentantii agentiilor de turism au inceput insa vanzarile si pentru perioada de vara. Cea mai cautata statiune ramane, ca si in anii trecuti, Mamaia. Practic, unul din doi turisti care aleg ca destinatie de vara litoralul romanesc va veni in Mamaia. Pe urmatoarele locuri se situeaza Eforie Nord si Saturn. continuă pe România Liberă

Ambasador rus: Toate tarile care se vor inscrie in sistemul antiracheta NATO vor fi tinte ale Rusiei. SUA condamna declaratiile diplomatului rus

Rusia va considera tinte legitime toate tarile care vor gazdui instalatii antibalistice ale Aliantei Nord-Atlantice, avertizeaza ambasadorul rus in Copenhaga, Mihail Vanin, amenintand ca navele militare daneze risca sa fie atacate daca Danemarca se va alatura sistemului antiracheta. Statele Unite sunt de partea Danemarcei si condamna declaratiile facute de ambasadorul Rusiei privind participarea la sistemul antiracheta, a declarat reprezentantul american in Copenhaga, Ruffus Gifford.

VIDEOFOTO: Care este cel mai popular mogul din lume care a implinit 80 de ani

Mister Monopoly, faimosul mogul virtual al jocului Monopoly a implinit 80 de ani! Mr. Monopoly a lansat cu aceasta ocazie si o aplicatie interactiva pe facebook numita Provocarea Monopoly 80. Pana pe 9 aprilie 2015, fanii jocului pot castiga unul dintre cele 10 jocuri Monopoly 80, daca raspund unui set de intrebari in urma carora vor afla care pion din istoria Monopoly le poarta noroc.

Povestea inedita a surorilor din Romania care au corespondat cu Emile Zola, Mark Twain si Jules Verne

Surorile Antonia, Rovena si Emilia Schwarz au alcatuit, in Romania secolului al XIX-lea, o colectie inestimabila de scrisori, primite de la unii dintre cei mai renumiti scriitori din lume, precum Emile Zola, Mark Twain si Jules Verne.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2444 seconds )