Libnet.ro
UNICEF

23:00

Un jurnalist american acuzat de colaborare cu Anonymous a fost condamnat la inchisoare

B1 B1,
Un jurnalist american acuzat de colaborare cu Anonymous a fost condamnat la inchisoare

Jurnalistul american Barrett Brown, in varsta de 33 de ani, considerat purtatorul de cuvant al grupului de hackeri Anonymous a fost condamnat la 63 de luni de inchisoare, relateaza AFP. Initial, ziaristul,. continuă pe B1

Florentin Lungu, primarul suspendat al orasului Nehoiu, a fost condamnat la doi ani si doua luni de inchisoare cu suspendare pentru conflict de interese

Primarul suspendat al orasului Nehoiu, Florentin Lungu, a fost condamnat la doi ani si doua luni de inchisoare cu suspendare pentru conflict de interese, informeaza Mediafax. Lungu se afla in prezent in arest la.

Un fost prim-vicepresedinte iranian a fost condamnat la inchisoare

Mohammad Reza Rahimi foto), cel care a detinut functia de prim-vicepresedinte al Iranului, sub mandatul fostului presedinte, Mahmoud Ahmadinejad, a fost condamnat la cinci de inchisoare, transmite AFP. De asemenea,.

Republica Moldova: Fostul ministru de Interne Gheorge Papuc a fost condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare

Fostul ministru de Interne Gheorge Papuc a fost condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare in dosarul 7 aprilie 2009 cand zeci de tineri au fost maltratati de politie. Decizia a fost luata de Curtea de Apel Chisinau, potrivit Radio Chisinau. La 7 aprilie 2009, in urma alegerilor parlamentare castigate de comunisti, cateva zeci de mii de tineri s-au adunat in Piata Marii Adunari Nationale, iar, in scurt timp, mitingul pasnic s-a transformat in violente.

Interlopul Ion Druta a fost condamnat la cinci ani de inchisoare

Judecatoria Buiucani l-a condamnat astazi la cinci ani de detentie pe interlopul Ion Druta, alias Vanea Pisateli. Acesta a fost acuzat de vinzare ilegala a armelor si munitiilor, iar instanta a acceptat in totalitate solicitarea procurorilor, se arata intr-un comunicat al Procuraturii Generale.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )