Libnet.ro
UNICEF

22:00

Republica Moldova: Fostul ministru de Interne Gheorge Papuc a fost condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare

Hotnews Hotnews,
 Republica Moldova: Fostul ministru de Interne Gheorge Papuc a fost condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare

Fostul ministru de Interne Gheorge Papuc a fost condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare in dosarul 7 aprilie 2009 cand zeci de tineri au fost maltratati de politie. Decizia a fost luata de Curtea de Apel Chisinau, potrivit Radio Chisinau. La 7 aprilie 2009, in urma alegerilor parlamentare castigate de comunisti, cateva zeci de mii de tineri s-au adunat in Piata Marii Adunari Nationale, iar, in scurt timp, mitingul pasnic s-a transformat in violente. continuă pe Hotnews

Victor Ponta: Cat voi fi prim-ministru Guvernul Romaniei va duce mai departe toate proiectele comune cu Republica Moldova

Premierul Victor Ponta a anuntat, marti, pe pagina sa de Facebook, ca atat timp cat va fi la conducerea Executivului, Romania va duce mai departe proiectele comune cu Republica Moldova. Am discutat cu prietenii.

Diferente intre Romania si Republica Moldova

Diferentele dintre Romania si Republica Moldova par evidente la o prima privire: Romania este o tara mai mare in timp ce Republica Moldova este o tara mai mica; Romania este o tara membra a Uniunii Europene si NATO Republica Moldova a ramas blocata in conflictele din spatiul fost sovietic.

Cele mai frumoase drumuri din Republica Moldova

Cand vorbim de cele mai frumoase drumuri din Republica Moldova ne referim mai degraba la peisajul pe care il ofera calatorului, nu neaparat la starea soselei. Drumurile din Republica Moldova au fost intotdeauna subiectul unor discutii critice, mai ales din cauza starii lor.

Surse: Victor Ponta si-a anulat vizita la Chisinau, din cauza situatiei politice din Republica Moldova

Premierul Victor Ponta si-a anulat vizita la Chisinau, invocand instabilitatea politica din Republica Moldova, potrivit unor surse citate de Mediafax. Anularea vizitei sale a fost anuntata si pe site-ul.

Republica Moldova intoarce spatele Europei. Miza: controlul Justitiei si mentinerea statului

Palma data de la Chisinau premierului Victor Ponta, fostului presedinte Traian Basescu si actualului presedinte al Romaniei, Klaus Johannis. Dupa ce in plina campanie electorala au girat PD si PLDM, cei de mai sus se vad tradati prin aducerea Partidului Comunist la Putere. incepand din acest moment statul Republica Moldova poate fi considerat un stat agresor asupra identitatii romanesti, asa cum a fost el pe toata perioada comunista.

Idei de afaceri in Republica Moldova. Cum incepi o afacere si ce domeniu iti aduce profit

In Republica Moldova se face simtit tot mai mult spiritul de intreprinzator. in ceea ce priveste ideile de afaceri in Republica Moldova, sute de noi intreprinderi sunt deschise, constituind o sursa importanta de venit pentru antreprenori, o oportunitate pentru a deschide noi locuri de munca, dar si pentru dezvoltarea economica a tarii, in ansamblu.

Curiozitati despre Republica Moldova: localitati fara locuitori si cel mai mare cimitir din Europa

Republica Moldova este un stat mic, aflat in sud-estul Europei, parca uitat pe harta lumii, dar care are un specific aparte. Curiozitatile despre Republica Moldova sunt insa urmarite cu interes atat de locuitori, cat mai ales de turistii care viziteaza tara.

VIDEO Batalia pentru Republica Moldova continua. Lideri europeni la Chisinau, socialistul Dodon da fuga la Moscova

Dupa runda de negocieri esuata de luni seara intre partidele proeuropene de in vederea formarii unei coalitii de guvernare dupa alegerile de la 30 noiembrie, o delegatie europeana se afla marti la Chisinau pentru a discuta cu liderii partidelor parlamentare despre situatia politica din Republica Moldova. Presedintele Partidului Socialistilor din Republica Moldova PSRM), Igor Dodon, a plecat la Moscova, marti dimineata.

Batalia pentru Republica Moldova continua. Lideri europeni la Chisinau, socialistul Dodon da fuga la Moscova

Dupa runda de negocieri esuata de luni seara intre partidele proeuropene in vederea formarii unei coalitii de guvernare dupa alegerile de la 30 noiembrie, o delegatie europeana se afla marti la Chisinau pentru a discuta cu liderii partidelor parlamentare despre situatia politica din Republica Moldova. Presedintele Partidului Socialistilor din Republica Moldova PSRM), Igor Dodon, a plecat marti dimineata la Moscova.

Religia studiata de 41.400 de elevi in Republica Moldova. Dupa manuale din Romania

Numarul elevilor din institutiile de invatamant din Republica Moldova, care studiaza optional religia este in scadere. Asta desi cu cinci ani in urma Mitropolia Moldovei a tinut cu tot dinadinsul ca acest curs sa fie introdus la ore, in urma unui compromis politic.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2729 seconds )