Libnet.ro
UNICEF

23:30

Curiozitati despre Republica Moldova: localitati fara locuitori si cel mai mare cimitir din Europa

Adevărul Adevărul,
Curiozitati despre Republica Moldova: localitati fara locuitori si cel mai mare cimitir din Europa

Republica Moldova este un stat mic, aflat in sud-estul Europei, parca uitat pe harta lumii, dar care are un specific aparte. Curiozitatile despre Republica Moldova sunt insa urmarite cu interes atat de locuitori, cat mai ales de turistii care viziteaza tara. continuă pe Adevărul

3 pasi simpli pentru infiintarea unei firme in Republica Moldova

Infiintarea unei firme in Republica Moldova este o procedura extrem de simpla, care poate fi incheiata in patru de ore sau in cel mult cinci zile, in functie de fondurile disponibile. Procedurile birocratice sunt minime si toate serviciile sunt centralizate, astfel ca nu este nevoie de drumuri intre diverse institutii.

Diferente intre Romania si Republica Moldova

Diferentele dintre Romania si Republica Moldova par evidente la o prima privire: Romania este o tara mai mare in timp ce Republica Moldova este o tara mai mica; Romania este o tara membra a Uniunii Europene si NATO Republica Moldova a ramas blocata in conflictele din spatiul fost sovietic.

Cele mai frumoase drumuri din Republica Moldova

Cand vorbim de cele mai frumoase drumuri din Republica Moldova ne referim mai degraba la peisajul pe care il ofera calatorului, nu neaparat la starea soselei. Drumurile din Republica Moldova au fost intotdeauna subiectul unor discutii critice, mai ales din cauza starii lor.

Presedintele Klaus Iohannis va face o vizita oficiala in Republica Moldova dupa instalarea noului Guvern la Chisinau

Presedintele Klaus Iohannis a explicat de ce a ales sa nu mearga in vizita oficiala in acest moment in Republica Moldova, decizia fiind luata de comun acord cu omologul sau moldovean, Nicolae Timofti. Potricvit.

Oficial. Klaus Ioahnnis si-a amanat vizita in Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis si-a amanat vizita programata in Republica Moldova, pana in momentul in care la Chisinau se va instala un nou Guvern. Cele trei partide proeuropene, PDLM, PDM si PL nu au reusit sa ajunga pana in acest moment la o intelegere, astfel incat, la Chisinau, se vorbeste ca Partidul Comunist, condus de Vladimir Voronin, ar putea vota in parlament un Guvern PLDM-PDM, in schimbul unor functii de rand secund in adminsitratie.

Republica Moldova intoarce spatele Europei. Miza: controlul Justitiei si mentinerea statului

Palma data de la Chisinau premierului Victor Ponta, fostului presedinte Traian Basescu si actualului presedinte al Romaniei, Klaus Johannis. Dupa ce in plina campanie electorala au girat PD si PLDM, cei de mai sus se vad tradati prin aducerea Partidului Comunist la Putere. incepand din acest moment statul Republica Moldova poate fi considerat un stat agresor asupra identitatii romanesti, asa cum a fost el pe toata perioada comunista.

Presedintele Klaus Iohannis si-a amanat vizita in Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis si-a amanat vizita in Republica Moldova care urma sa aiba loc pe 22-23 ianuarie, potrivit secretarului general al Administratiei Prezidentiale de la Chisinau, Ion Paduraru. El a.

Klaus Iohannis si-a amanat vizita in Republica Moldova

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si-a amanat vizita in Republica Moldova care urma sa aiba loc pe 22-23 ianuarie, a declarat Ion Paduraru, secretarul general al Administratiei Prezidentiale de la Chisinau, informeaza site-ul deschide. md. Paduraru a mai spus ca vizita va fi reprogamata.

Trebuie o discutie serioasa: Finantam statul Republica Moldova sau ajutam pe romani?

Relatia cu Republica Moldova este una deosebita, dar de cele mai multe ori gresita. Ajungem in realitate sa finantam existenta celui de al doilea stat romanesc, dar un stat care duce politici anti-romanesti. in general ajutorul este sifonat, dus spre mediul politic, care este unul prin excelenta anti-romanesc.

Presedintele Klaus Iohannis spera ca Republica Moldova va avea in curand un guvern cu o agenda pro-europeana ferma

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis i-a transmis omologului sau de la Chisinau Nicolae Timofti ca spera ca Parlamentul de la Chisinau va vota in cel mai scurt timp un guvern reprezentativ cu o agenda europeana ferma, conform unui comunicat al presedintiei Republicii Moldova.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )