Libnet.ro
UNICEF

12:30

Klaus Iohannis si-a amanat vizita in Republica Moldova

România Liberă România Liberă,
Klaus Iohannis si-a amanat vizita in Republica Moldova

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si-a amanat vizita in Republica Moldova care urma sa aiba loc pe 22-23 ianuarie, a declarat Ion Paduraru, secretarul general al Administratiei Prezidentiale de la Chisinau, informeaza site-ul deschide. md. Paduraru a mai spus ca vizita va fi reprogamata. continuă pe România Liberă

Oficiali de la Chisinau: presedintele Klaus Iohannis si-a amanat vizita in Republica Moldova

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si-a amanat vizita in R. Moldova care urma sa aiba loc pe 22-23 ianuarie, a declarat pentru deschide. md secretarul general al Administratiei Prezidentiale de la Chisinau, Ion Paduraru.

Presedintele Klaus Iohannis si-a amanat vizita in Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis si-a amanat vizita in Republica Moldova care urma sa aiba loc pe 22-23 ianuarie, potrivit secretarului general al Administratiei Prezidentiale de la Chisinau, Ion Paduraru. El a.

Klaus Iohannis, prima vizita oficiala la Bruxelles: O prioritate a mandatului meu va fi aprofundarea integrarii europene

Presedintele Klaus Iohannis face joi prima vizita oficiala la Bruxelles de cand a fost ales sef de stat. Iohannis se va intalni cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, cu presedintele Consiliului.

Klaus Iohannis pleaca azi in prima vizita oficiala in strainatate. Cu ce lideri europeni se intalneste

Presedintele Klaus Iohannis va pleca in aceasta dimineata la Bruxelles, in prima vizita externa de la preluarea mandatului. Pe parcursul a doua zile, seful statului are programate intalniri cu importanti lideri europeni. Adevarul va transmite de la Bruxelles toate informatiile cu privire la intalnirile presedintelui.

inalta Curte a amanat pentru 21 ianuarie decizia in procesul dintre ANI si Klaus Iohannis

ACTUALIZARE 16:45 Magistratii Curtii Supreme au amanat pentru 21 ianuarie pronuntarea in dosarul in care Agentia Nationala pentru Integritate cere ca presedintele Klaus Iohannis sa fie sanctionat pentru incompatibilitate. Sentinta anuntata de instanta va fi definitiva.

Klaus Iohannis, prima vizita la Bruxelles de la preluarea mandatului. Presedintele se va intalni cu Tusk, Junker si Stoltenberg

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza, joi si vineri, prima vizita externa oficiala, la Bruxelles, unde se va intalni cu Donald Tusk, Jean-Claude Junker si cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg.

Pronuntarea in dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis, amanata pentru 21 ianuarie

Instanta suprema a amanat miercuri, pentru 21 ianuarie, pronuntarea in dosarul in care presedintele Klaus Iohannis a contestat raportul ANI in care se arata ca a fost in incompatibilitate in perioada in care a reprezentat Primaria Sibiu in AGA de la societatile Apa Canal si Piete, anunta Agerpres. Instanta suprema a judecat miercuri contestatia in dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis, formulata de Agentia Nationala de Integritate dupa ce Curtea de Apel Alba-Iulia i-a dat dreptate fostului primar al municipiului Sibiu si a dispus anularea deciziei ANI.

Intalnirea dintre Klaus Iohannis si Victoria Nuland s-a incheiat. Nuland catre Iohannis: Vizita la Bucuresti se datoreaza dumneavoastra, am venit sa va vad

Victoria Nuland, asistentul Secretarului de Stat al Statelor Unite ale Americii pentru Afaceri europene si eurasiatice, a fost primita miercuri dimineata la Palatul Cotroceni de presedintele Klaus Iohannis. In centrul discutiilor s-a aflat dorinta Romaniei de a intari Parteneriatul Strategic cu SUA prin extinderea colaborarii nu doar in domeniul militar ci si economic, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale. Sunt foarte bucuros ca ati decis sa veniti in vizita la inceputul mandatului meu, nu stiu daca mi se datoreaza mie, dar sunt foarte bucuros, i-a spus Iohannis Victoriei Nuland, in debutul intrevederii. Cu siguranta se datoreaza dumneavoastra. Am venit sa va vad, a raspuns oficialul american.

Klaus Iohannis, despre vizita la Bruxelles: Voi transmite mesajul aprofundarii integrarii europene a Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis, a declarat, joi, inainte de plecarea la Bruxelles pentru doua zile, in cadrul primei vizite oficiale externe de la preluarea mandatului, ca va transmite mesajul aprofundrii integrarii europene a Romaniei.

Pronuntarea in dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis, amanata pentru 21 ianuarie

05 - Instanta suprema a amanat miercuri, pentru 21 ianuarie, pronuntarea in dosarul in care presedintele Klaus Iohannis a contestat raportul ANI in care se arata ca a fost in incompatibilitate in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )