Libnet.ro
UNICEF

12:30

Presedintele Klaus Iohannis si-a amanat vizita in Republica Moldova

B1 B1,
Presedintele Klaus Iohannis si-a amanat vizita in Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis si-a amanat vizita in Republica Moldova care urma sa aiba loc pe 22-23 ianuarie, potrivit secretarului general al Administratiei Prezidentiale de la Chisinau, Ion Paduraru. El a. continuă pe B1

Oficiali de la Chisinau: presedintele Klaus Iohannis si-a amanat vizita in Republica Moldova

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si-a amanat vizita in R. Moldova care urma sa aiba loc pe 22-23 ianuarie, a declarat pentru deschide. md secretarul general al Administratiei Prezidentiale de la Chisinau, Ion Paduraru.

Klaus Iohannis si-a amanat vizita in Republica Moldova

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si-a amanat vizita in Republica Moldova care urma sa aiba loc pe 22-23 ianuarie, a declarat Ion Paduraru, secretarul general al Administratiei Prezidentiale de la Chisinau, informeaza site-ul deschide. md. Paduraru a mai spus ca vizita va fi reprogamata.

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit la Bruxelles cu Donald Tusk si Jean-Claude Junker

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, joi, in prima vizita oficiala externa din mandatul sau, la Bruxelles, cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk si cu seful Comisiei Europene, Jean-Claude.

Ce a discutat presedintele Klaus Iohannis cu Victoria Nuland

Presedintele Klaus Iohannis a incurajat cresterea prezentei companiilor americane pe piata romaneasca si a salutat, interesul acestora in domeniul militar si economic, in cadrul intalnirii cu asistentul Secretarului de Stat al SUA pentru Afaceri europene si eurasiatice, Victoria Nuland.

Presedintele Klaus Iohannis, asteptat miercuri la Curtea Suprema in dosarul de incompatibilitate

Presedintele Klaus Iohannis este asteptat miercuri la Curtea Supema unde magistratii iau in discutie recursul Agentiei Nationale de Integritate ANI) impotriva deciziei prin Curtea de Apel Alba Iulia a anulat raportul inspectorilor de integritate prin care seful statului fusese gasit in incompatibilitate.

Presedintele Klaus Iohannis si reprezentantii partidelor parlamentare au semnat Acordul politic de cresterea finantarii pentru Aparare: Astazi le aratam militarilor romani ca ii respectam si ca dorim sa le imbunatatim conditiile de munca

Presedintele Klaus Iohannis si partidele si formatiunile reprezentate in Parlament au semnat marti, la Palatul Cotroceni, Acordul politic national privind cresterea finantarii pentru Aparare.

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste astazi cu ministrul de Externe britanic, Philip Hammond

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, se intalneste miercuri, de la ora 10. 30, cu ministrul de Externe al Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, Philip Hammond, anunta Administratia Prezidentiala.

Victoria Nuland, discutii la Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis

Adjunctul secretarului de stat american pentru Europa si Eurasia, Victoria Nuland se intalneste miercuri cu Klaus Iohannis. Aceasta a sosit pe 20 ianuarie in Bucuresti. Pe langa seful statului, Victoria Nuland se va intalni si cu premierul Victor Ponta, cu ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, si cu presedintii celor doua Camere ale Parlamentului, Valeriu Zgonea si Calin Popescu Tariceanu, potrivit unor surse oficiale.

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste cu Victoria Nuland

Update 09. 00 -Victoria Nuland, adjunctul secretarului de stat american, a ajuns la Palatul Cotroceni, unde se va intalni cu presedinte Klaus Iohannis. Radu Tudor, realizatorul emisiunii Punctul de.

Klaus Iohannis, prima vizita oficiala la Bruxelles: O prioritate a mandatului meu va fi aprofundarea integrarii europene

Presedintele Klaus Iohannis face joi prima vizita oficiala la Bruxelles de cand a fost ales sef de stat. Iohannis se va intalni cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, cu presedintele Consiliului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )