Libnet.ro
UNICEF

13:30

Oficial. Klaus Ioahnnis si-a amanat vizita in Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Oficial. Klaus Ioahnnis si-a amanat vizita in Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis si-a amanat vizita programata in Republica Moldova, pana in momentul in care la Chisinau se va instala un nou Guvern. Cele trei partide proeuropene, PDLM, PDM si PL nu au reusit sa ajunga pana in acest moment la o intelegere, astfel incat, la Chisinau, se vorbeste ca Partidul Comunist, condus de Vladimir Voronin, ar putea vota in parlament un Guvern PLDM-PDM, in schimbul unor functii de rand secund in adminsitratie. continuă pe Adevărul

Oficiali de la Chisinau: presedintele Klaus Iohannis si-a amanat vizita in Republica Moldova

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si-a amanat vizita in R. Moldova care urma sa aiba loc pe 22-23 ianuarie, a declarat pentru deschide. md secretarul general al Administratiei Prezidentiale de la Chisinau, Ion Paduraru.

Klaus Iohannis si-a amanat vizita in Republica Moldova

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si-a amanat vizita in Republica Moldova care urma sa aiba loc pe 22-23 ianuarie, a declarat Ion Paduraru, secretarul general al Administratiei Prezidentiale de la Chisinau, informeaza site-ul deschide. md. Paduraru a mai spus ca vizita va fi reprogamata.

Presedintele Klaus Iohannis si-a amanat vizita in Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis si-a amanat vizita in Republica Moldova care urma sa aiba loc pe 22-23 ianuarie, potrivit secretarului general al Administratiei Prezidentiale de la Chisinau, Ion Paduraru. El a.

Oficial: Iohannis nu mai pleaca la Chisinau. De ce nu mai trece Prutul presedintele Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a discutat, luni, cu omologul sau basarabean, Nicolae Timofti. Cei doi lideri au convenit sa amane intalnirea programata la Chisinau in aceasta saptamana.

Klaus Iohannis explica de ce a amanat vizita in Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a discutat, luni, la telefon cu Presedintele Republicii Moldova,Nicolae Timofti, si au decis ca vizita de stat, programata initial pentru 22-23 ianuarie, sa se amane.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )