Libnet.ro
UNICEF

23:30

Republica Moldova intoarce spatele Europei. Miza: controlul Justitiei si mentinerea statului

Adevărul Adevărul,
Republica Moldova intoarce spatele Europei. Miza: controlul Justitiei si mentinerea statului

Palma data de la Chisinau premierului Victor Ponta, fostului presedinte Traian Basescu si actualului presedinte al Romaniei, Klaus Johannis. Dupa ce in plina campanie electorala au girat PD si PLDM, cei de mai sus se vad tradati prin aducerea Partidului Comunist la Putere. incepand din acest moment statul Republica Moldova poate fi considerat un stat agresor asupra identitatii romanesti, asa cum a fost el pe toata perioada comunista. continuă pe Adevărul

Presa din Chisinau, despre anularea vizitei lui Iohannis: intoarce spatele monstruoasei coalitii

Presedintele Klaus Iohannis si-a amanat vizita in Republica Moldova care urma sa aiba loc pe 22-23 ianuarie. Motivele amanarii vizitei oficiale nu sunt cunoscute, insa se pare ca decizia este legata de.

Diferente intre Romania si Republica Moldova

Diferentele dintre Romania si Republica Moldova par evidente la o prima privire: Romania este o tara mai mare in timp ce Republica Moldova este o tara mai mica; Romania este o tara membra a Uniunii Europene si NATO Republica Moldova a ramas blocata in conflictele din spatiul fost sovietic.

Cele mai frumoase drumuri din Republica Moldova

Cand vorbim de cele mai frumoase drumuri din Republica Moldova ne referim mai degraba la peisajul pe care il ofera calatorului, nu neaparat la starea soselei. Drumurile din Republica Moldova au fost intotdeauna subiectul unor discutii critice, mai ales din cauza starii lor.

Cele mai frumoase locuri din Republica Moldova: de la Cetatea Soroca si Orheiul Vechi pana la 100 de movile

Cand vine vorba de turism intre Prut si Nistru, multi nu cred ca pot gasi locuri frumoase in Republica Moldova. Totusi, exista locuri care merita vizitate, de aceea am selectat patru dintre cele mai frumoase locuri din Republica Moldova.

3 pasi simpli pentru infiintarea unei firme in Republica Moldova

Infiintarea unei firme in Republica Moldova este o procedura extrem de simpla, care poate fi incheiata in patru de ore sau in cel mult cinci zile, in functie de fondurile disponibile. Procedurile birocratice sunt minime si toate serviciile sunt centralizate, astfel ca nu este nevoie de drumuri intre diverse institutii.

Presedintele Klaus Iohannis si-a amanat vizita in Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis si-a amanat vizita in Republica Moldova care urma sa aiba loc pe 22-23 ianuarie, potrivit secretarului general al Administratiei Prezidentiale de la Chisinau, Ion Paduraru. El a.

Klaus Iohannis si-a amanat vizita in Republica Moldova

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si-a amanat vizita in Republica Moldova care urma sa aiba loc pe 22-23 ianuarie, a declarat Ion Paduraru, secretarul general al Administratiei Prezidentiale de la Chisinau, informeaza site-ul deschide. md. Paduraru a mai spus ca vizita va fi reprogamata.

Trebuie o discutie serioasa: Finantam statul Republica Moldova sau ajutam pe romani?

Relatia cu Republica Moldova este una deosebita, dar de cele mai multe ori gresita. Ajungem in realitate sa finantam existenta celui de al doilea stat romanesc, dar un stat care duce politici anti-romanesti. in general ajutorul este sifonat, dus spre mediul politic, care este unul prin excelenta anti-romanesc.

Ponta discuta cu Leanca despre exportul de electricitate in Republica Moldova

Premierul Victor Ponta a anuntat ca va discuta, joi, cu omologul sau moldovean, Iurie Leanca, pentru a gasi solutii ca Romania sa exporte electricitate catre Republica Moldova, aratand insa ca trebuie rezolvata problema legata de lipsa unor capacitati de transport suficiente intre cele doua tari.

Ponta discuta cu Leanca despre un eventual export de electricitate catre Republica Moldova, dupa ce Ucraina a oprit exporturile

Premierul Victor Ponta a anuntat ca va discuta, joi, cu omologul sau moldovean, Iurie Leanca, modalitati prin care Romania sa exporte electricitate catre Republica Moldova, aratand insa ca trebuie rezolvata problema legata de lipsa unor capacitati de transport suficiente intre cele doua tari.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )