Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ponta discuta cu Leanca despre exportul de electricitate in Republica Moldova

România Liberă România Liberă,
Ponta discuta cu Leanca despre exportul de electricitate in Republica Moldova

Premierul Victor Ponta a anuntat ca va discuta, joi, cu omologul sau moldovean, Iurie Leanca, pentru a gasi solutii ca Romania sa exporte electricitate catre Republica Moldova, aratand insa ca trebuie rezolvata problema legata de lipsa unor capacitati de transport suficiente intre cele doua tari. continuă pe România Liberă

Ponta discuta cu Leanca despre un eventual export de electricitate catre Republica Moldova, dupa ce Ucraina a oprit exporturile

Premierul Victor Ponta a anuntat ca va discuta, joi, cu omologul sau moldovean, Iurie Leanca, modalitati prin care Romania sa exporte electricitate catre Republica Moldova, aratand insa ca trebuie rezolvata problema legata de lipsa unor capacitati de transport suficiente intre cele doua tari.

Ponta discuta cu Leanca despre un export de electricitate catre Moldova

Premierul Victor Ponta a anuntat ca va discuta astazi cu omologul sau moldovean, Iurie Leanca, despre solutii ca tara noastra sa exporte energie electrica in Republica Moldova, oficialul roman adaugand ca trebuie rezolvata problema legata de lipsa unor capacitati de transport suficiente intre cele doua tari, scriu surse din presa.

Exportul de energie electrica in Republica Moldova si Belarus, suspendat temporar de Ucraina

Exportul de energie electrica in Republica Moldova si Belarus a fost suspendat in totalitate de Ucraina din cauza cantitatii insuficiente de energie pe piata interna, potrivit anuntului facut de serviciul de.

Ucraina a oprit temporar livrarile de electricitate catre Republica Moldova si Belarus

Ucraina a suspendat temporar exporturile de energie electrica spre Republica Moldova si Belarus, din cauza unui deficit energetic intern, a anuntat, ieri, Ministerul ucrainean al Energiei, potrivit RIA Novosti.

Ucraina a suspendat livrarile de electricitate catre Republica Moldova si Belarus

Ucraina a oprit exporturile de energie electrica spre Republica Moldova si Belarus, din cauza unui deficit energetic intern, a anuntat, ieri, serviciul de presa al Ministerului ucrainean al Energiei, transmite site-ul RIA Novosti.

Ucraina nu mai livreaza, temporar, electricitate catre Republica Moldova si Belarus

Ucraina a anuntat ca a suspendat temporar livrarile de energie electrica spre Republica Moldova si Belarus, din cauza unui deficit energetic intern.

Cele mai frumoase locuri din Republica Moldova: de la Cetatea Soroca si Orheiul Vechi pana la 100 de movile

Cand vine vorba de turism intre Prut si Nistru, multi nu cred ca pot gasi locuri frumoase in Republica Moldova. Totusi, exista locuri care merita vizitate, de aceea am selectat patru dintre cele mai frumoase locuri din Republica Moldova.

Momentul 2009, botezul societatii civile din Republica Moldova

Ceea ce numim societate civila a demarat si s-a dezvoltat mai lent in Republica Moldova, cel putin pana la momentul 2009. O societate civila demna de acest nume cere initial un exercitiu convingator de solidaritate, iar un astfel de botez s-a consumat cu ocazia protestelor anticomuniste de acum cinci ani.

Post de televiziune rus, inchis in Republica Moldova

Holdingul media rus STS Media a luat decizia sa inchida postul sau TV din Republica Moldova, arata comunicatul companiei STS MEGA.

Previziune: Moscova nu va ataca Republica Moldova

Rusia va evita sa organizeze o actiune militara de anvergura impotriva Republicii Moldova sau a Georgiei pentru a submina guvernele pro-europene din aceste tari, apreciaza agentia americana Stratfor in cadrul previziunii sale strategice pentru anul 2015.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )