Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cele mai frumoase locuri din Republica Moldova: de la Cetatea Soroca si Orheiul Vechi pana la 100 de movile

Adevărul Adevărul,
Cele mai frumoase locuri din Republica Moldova: de la Cetatea Soroca si Orheiul Vechi pana la 100 de movile

Cand vine vorba de turism intre Prut si Nistru, multi nu cred ca pot gasi locuri frumoase in Republica Moldova. Totusi, exista locuri care merita vizitate, de aceea am selectat patru dintre cele mai frumoase locuri din Republica Moldova. continuă pe Adevărul

Top 13 cele mai frumoase cupluri la Globurile de Aur!

De la George Clooney si Amal Alamuddin, care seara trecuta si-au facut pentru prima oara aparitia in public in calitate de sot si sotie, pana la Matthew McConaughey si Camila Alves, Adam Levine si Behati Prinsloo sau Jennifer Aniston si Justin Theroux, iata cele mai HOT 13 cupluri ce au pasit pe covorul rosu al Globurilor De Aur! .

Cele mai frumoase sculpturi in gheata! Unde le poti admira

Cel mai mare festival de sculpturi in gheata si zapada din lume si-a deschis portile in urma cu cateva zile. Este un veritabil paradis de iarna pentru copii si adulti deopotriva, care poate fi vizitat timp de o luna! Iata unde se afla! .

Clipul zilei: TOP 10 cele mai frumoase extraterestre

Din filme evident :).

Cele mai bune cofetarii din Bucuresti

Prajituri, fursecuri si torturi pentru toate gusturile si buzunarele, cam asa suna oferta celor mai bune cofetarii din Bucuresti. Aici, oamenii pot sa gaseasca sau sa isi comande torturi si prajituri in functie de preferinte si de bani. Pentru a veni in intampinarea pofticiosilor, am incercat sa identificam cele mai bune cofetarii din Bucuresti.

Cele mai mici chirii din Bucuresti

Cele mai mici chirii din Bucuresti sunt vanate, an de an, de studentii care vin in Capitala. Expertii imobiliari sustin ca cei dornici sa inchirieze mai ieftin o garsoniera sau un apartament ar trebui sa se orienteze catre zonele periferice ale orasului.

Momentul 2009, botezul societatii civile din Republica Moldova

Ceea ce numim societate civila a demarat si s-a dezvoltat mai lent in Republica Moldova, cel putin pana la momentul 2009. O societate civila demna de acest nume cere initial un exercitiu convingator de solidaritate, iar un astfel de botez s-a consumat cu ocazia protestelor anticomuniste de acum cinci ani.

Post de televiziune rus, inchis in Republica Moldova

Holdingul media rus STS Media a luat decizia sa inchida postul sau TV din Republica Moldova, arata comunicatul companiei STS MEGA.

Ponta discuta cu Leanca despre exportul de electricitate in Republica Moldova

Premierul Victor Ponta a anuntat ca va discuta, joi, cu omologul sau moldovean, Iurie Leanca, pentru a gasi solutii ca Romania sa exporte electricitate catre Republica Moldova, aratand insa ca trebuie rezolvata problema legata de lipsa unor capacitati de transport suficiente intre cele doua tari.

Ponta discuta cu Leanca despre un eventual export de electricitate catre Republica Moldova, dupa ce Ucraina a oprit exporturile

Premierul Victor Ponta a anuntat ca va discuta, joi, cu omologul sau moldovean, Iurie Leanca, modalitati prin care Romania sa exporte electricitate catre Republica Moldova, aratand insa ca trebuie rezolvata problema legata de lipsa unor capacitati de transport suficiente intre cele doua tari.

Ucraina nu mai livreaza, temporar, electricitate catre Republica Moldova si Belarus

Ucraina a anuntat ca a suspendat temporar livrarile de energie electrica spre Republica Moldova si Belarus, din cauza unui deficit energetic intern.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )