Libnet.ro
UNICEF

19:30

Clipul zilei: TOP 10 cele mai frumoase extraterestre

Hotnews Hotnews,
 Clipul zilei: TOP 10 cele mai frumoase extraterestre

Din filme evident :). continuă pe Hotnews

Top 13 cele mai frumoase cupluri la Globurile de Aur!

De la George Clooney si Amal Alamuddin, care seara trecuta si-au facut pentru prima oara aparitia in public in calitate de sot si sotie, pana la Matthew McConaughey si Camila Alves, Adam Levine si Behati Prinsloo sau Jennifer Aniston si Justin Theroux, iata cele mai HOT 13 cupluri ce au pasit pe covorul rosu al Globurilor De Aur! .

Cele mai frumoase locuri din Republica Moldova: de la Cetatea Soroca si Orheiul Vechi pana la 100 de movile

Cand vine vorba de turism intre Prut si Nistru, multi nu cred ca pot gasi locuri frumoase in Republica Moldova. Totusi, exista locuri care merita vizitate, de aceea am selectat patru dintre cele mai frumoase locuri din Republica Moldova.

Cele mai frumoase sculpturi in gheata! Unde le poti admira

Cel mai mare festival de sculpturi in gheata si zapada din lume si-a deschis portile in urma cu cateva zile. Este un veritabil paradis de iarna pentru copii si adulti deopotriva, care poate fi vizitat timp de o luna! Iata unde se afla! .

Salariul mediu net din noiembrie: 1743 de lei. Cele mai mari salarii au fost in extractia petrolului brut si a gazelor naturale (4166 lei), iar cele mai mici in hoteluri si restaurante (1033 lei)

In luna noiembrie 2014, salariul mediu brut a fost de 2412 lei, cu 2,3% mai mare decat in luna octombrie 2014), iar cel net a fost de 1743 lei, mai mare cu 38 de lei decat in luna anterioara, a comunicat luni Statistica. Cele mai mari salarii nete au fost in extractia petrolului brut si a gazelor naturale 4166 lei), iar cele mai mici in hoteluri si restaurante 1033 lei). Cele mai semnificative scaderi ale castigului salarial mediu net s-au inregistrat in silvicultura si exploatare forestiera inclusiv pescuit si acvacultura) unde scaderile salariale au fost de 12,8%.

Cele mai infidele zodii la femei si barbati: tradatori in dragoste

Cele mai infidele zodii la femei si barbati. Din punct de vedere astrologic, exista nativi considerati de specialistii drept cele mai infidele zodii, atat in ceea ce priveste barbatii, cat si femeile.

TOP Cele mai cumparate carti romanesti pe Internet. Klaus Iohannis conduce detasat

Volume scrise de autori romani precum Klaus Iohannis, Andreea Esca, Dan Puric, Irina Binder si Lucian Boia s-au numarat printre cele mai vandute carti in 2014, pe elefant. ro. Autorii straini au fost apreciati si ei, printre acestia numarandu-se Paulo Coelho, Alice Munro sau E. James.

Colegiul Andrei Saguna printre cele mai bune cinci licee din tara

Site-ul admitereliceu. ro a realizat un top al celor mai bune licee dn Romania. Colegul Andrei Saguna ocupa pozitia a cincicea. A urcat cinci locuri in top dupa ce in 2013 a fost pe locul al zecelea.

REVISTA PRESEI: Cele mai mari amenintari externe pentru Romania in 2015

Adevarul explica de ce nu este Romania o tinta pentru islam. Capital prezinta cele mai mari amenintari externe pentru Romania in 2015. Gandul arata ce gaseste in Bucuresti emisara lui Barack Obama. Ziarul Financiar scrie ca anul acesta va fi anul antreprenorilor in IT. Evenimentul Zilei spune ca generalul Pacepa vorbeste despre Traian Basescu, Ion Gheorghe Maurer, Virgil Magureanu, dar si despre rolul lui Ion Iliescu dupa Revolutia din 1989. Hotnews vorbeste despre cati teroristi au vizitat Romania in ultimii ani. Ziare. com publica un interviu cu seful SRI, care vorbeste despre legile Big Brother si ofiterii acoperiti. Iar Gazeta Sporturilor scrie ca Mircea Sandu sare in apararea Stelei.

Cele mai bune remedii pentru durerile de gat

In sezonul rece, apar frecvent durerile de gat si tusea, fara sa fie intotdeauna in combinatie cu o gripa sau o raceala. Pe fondul unei imunitati mai scazute, o bautura foarte rece este suficienta pentru a provoca durerea de gat. De la primele semne de disconfort, incearca remediile pe care ti le propunem.

Cine sunt europarlamentarii romani cu cele mai multe absente

Potrivit statisticilor organizatiei independente VoteWatch, citate de Euronews, care se refera la perioada iulie-decembrie 2014, primele sase luni de activitate ale noului Parlament European, 20 de eurodeputati au participat la mai putin de jumatate din voturile prin apel nominal desfasurate la Bruxelles si Strasbourg, desi primesc salarii si indemnizatii importante. Dintre cei 20 sunt trei sunt romani. Catalin Ivan, Cristian Busoi si Daciana Sarbu -, au participat la mai putin de jumatate din voturile prin apel nominal din Parlamentul European, in timp ce eurodeputatii romani in ansamblu au luat parte la 84,6 la suta din voturi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )