Libnet.ro
UNICEF

08:30

Jurnalista Gabriela Firea candideaza la Senat, din partea PSD Ilfov

Antena3 Antena3,
Jurnalista Gabriela Firea candideaza la Senat, din partea PSD Ilfov

Jurnalista Gabriela Vrinceanu Firea va candida la alegerile parlamentare din 9 decembrie pentru un post de senator, din partea organizatiei PSD Ilfov, informeaza un comunicat al formatiunii, potrivit Agerpres. continuă pe Antena3

Jurnalista Gabriela Firea candideaza la Senat, din partea PSD Ilfov

Jurnalista Gabriela Vrinceanu Firea va candida la alegerile parlamentare din 9 decembrie pentru un post de senator, din partea organizatiei PSD Ilfov, informeaza un comunicat al formatiunii, potrivit Agerpres.

Gabriela Firea candideaza la SENAT din partea PSD.

PSD Ilfov o sustine pe Gabriela Firea sa candideze in colegiul 1 la Senat si pe Horia Mihalcescu in colegiul 2 pentru Camera Deputatilor, potrivit realitatea. net Conducerea PSD Ilfov intrunita in cadru statutar si-a stabilit urmatorii candidati: Colegiul 1 Senat - Gabriela Vrinceanu Firea, Colegiul 2 Camera Deputatilor - Horia Mihalcescu Candidaturile pentru celelalte colegii ale circumcriptiei electorale vor fi comunicate oficial de organizatia USL Ilfov, se arata intr-un comunicat al .

Presedintele Colegiului Medicilor Prahova candideaza la parlamentare din partea Fortei Civice.

Presedintele Colegiului Medicilor Prahova, Simona Schnelbach, candideaza intr-un colegiu uninominal pentru senat in judetul Prahova sub sigla ARD, din partea Fortei Civice, ea fiind liderul organizatiei de femei a Fortei Civice in Prahova, scrie Mediafax. Medicul Simona Schnelbach, presedinte al Colegiului Medicilor Prahova si vicepresedinte al Societatii Nationale de Medicina Familiei, este unul dintre candidatii din partea Fortei Civice in judetul Prahova la alegerile parlamentare de anul .

Fostul prefect de Prahova Radu Oprea candideaza din partea USL pentru un mandat de senator.

Fostul prefect al judetului Prahova din perioada in care PDL si PSD au guvernat impreuna, Radu Oprea, candideaza din partea USL pentru un mandat de senator, dupa ce la alegerile parlamentare din 2008 a candidat pentru Camera Deputatilor si a pierdut, potrivit Mediafax. Potrivit presedintelui PSD Prahova, Mircea Cosma, Radu Oprea va candida pentru un mandat de senator, fiind unul dintre cei patru candidati la Senat sustinuti de PSD Prahova. Inainte de a fi prefect, Radu Oprea a mai candidat la .

Radu Stefan Oprea, fostul prefect al judetului Prahova, candideaza din partea USL pentru un nou mandat de senator

Radu Oprea, fost prefect de Prahova in perioada in care PDL si PSD au guvernat impreuna, candideaza pentru un mandat de senator din partea USL. Presedintele PSD Prahova, Mircea Cosma, a declarat ca.

Gheorghe Muscalu si Mona-Lisa Neagoe primesc aviz pentru CSM din partea Comisiei juridice din ...

Procurorul Gheorghe Muscalu si judecatoarea Mona-Lisa Neagoe au primit, luni, aviz favorabil din partea Comisiei juridice a Senatului pentru validarea in calitate de membri ai Consiliului Superior al Magistraturii CSM), informeaza Mediafax. Mona-Lisa Neagoe, presedinte al Departamentului Superior al Sectiei Penale din cadrul Tribunalului Municipiului Bucuresti si Gheorghe Muscalu, procuror in cadrul DIICOT, propus ca membru CSM de catre Parchetul de pe langa ICCJ, au primit votul unanim al .

Monica Iacob Ridzi, posibil CANDIDAT pentru alegerile parlamentare din partea PPDD.

Deputatul Monica Iacob Ridzi, care a demisionat recent din PDL, negociaza o candidatura la alegerile parlamentare din partea PPDD, in acelasi colegiu in care a candidat si la scrutinul precedent, respectiv colegiul uninominal 5, care include si orasul Petrosani, unde primar este sotul sau, informeaza Mediafax. Surse politice au declarat ca deocamdata nu a fost luata o decizie finala. De asemenea, surse apropiate lui Ridzi au afirmat ca aceasta ar fi avut discutii si cu reprezentanti ai PSD si .

Dumitru Neagoe, fostul director al Postei Romane, candidat la Camera Deputatilor din partea ARD

Fostul director al Postei Romane, Dumitru Daniel Neagoe, in prezent consilier in Consiliul Judetean Prahova, va candida intr-un colegiu uninominal pentru Camera Deputatilor in judetul Prahova, din partea ARD.

Monica Iacob Ridzi va candida pentru un post de deputat din partea PPDD

Monica Iacob Ridzi va candida pentru un post de deputat din partea PPDD la alegerile din decembrie, spun surse politice. Ridzi a demisionat in urma cu aproximativ doua saptamani din PDL. Aceasta a acuzat.

Scriitorii Paul Goma, Mihai Zamfir, Al. Calinescu si Nichita Danilov vor primi o indemnizatie de merit pe viata din partea Uniunii Scriitorilor

Uniunea Scriitorilor din Romania a aprobat acordarea unei indemnizatii de merit scriitorilor Paul Goma, Mihai Zamfir, Al. Calinescu si Nichita Danilov, anunta Varujan Vosganian pe blogul personal. Indemnizatia,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )