Libnet.ro
UNICEF

01:05

Kanye West a fost internat pentru scurt timp intr-un spital din Australia

Adevărul Adevărul,
Kanye West a fost internat pentru scurt timp intr-un spital din Australia

Rapperul american Kanye West a fost internat, miercuri, intr-un spital din Melbourne, Australia, din cauza unei dureri puternice de cap, dar a fost externat dupa scurt timp pentru a sustine un concert programat in seara aceleiasi zile, la Rod Laver Arena. continuă pe Adevărul

Kanye West a ajuns de urgenta la spital! Iata ce a patit rapper-ul!

Aflat in Australia cu ocazia unor concerte, Kanye West a ajuns ieri dupa-amiaza de urgenta la spital, acolo unde medicii i-au facut un RMN. Iata cu ce probleme de sanatate se confrunta celebrul rapper!.

Aurel Olarean, primarul din Radauti, a fost retinut pentru santaj si abuz in serviciu

Aurel Olarean, primar al municipiului Radauti, a fost retinut pentru 24 de ore de catre procurorii DNA, el fiind acuzat de santaj si abuz in serviciu, arata un comunciat al Directiei Nationale Anticoruptie remis astazi redactiei.

Dolj: Un tanar a fost arestat pentru ca ar fi platit un barbat sa-i omoare tatal

Un tanar de 18 ani din localitatea doljeana Carcea a fost arestat pentru ca ar fi platit un alt tanar sa-i omoare tatal si a ramane astfel cu afacerile familiei. Ion Toma, de 42 de ani a fost ucis in luna au.

Un reactor de la Cernavoda a fost deconectat pentru remedierea unei defectiuni

Un reactor al centralei artomice de la Cernavoda a fost deconectat pentru remedierea unei defectiuni aparute la generatorul electric, a anuntat producatorul de electricitate Nuclearelectrica SNN).

Explozie puternica intr-o uzina chimica din Germania. Un barbat a fost internat in stare extrem de grava la spital

Mai multe persoane au fost ranite in urma unei explozii deosebit de puternice produse, ieri seara, intr-o uzina chimica din apropierea orasului german Bremen. Unul din raniti este in stare grava, cu arsuri pe.

FOTO Enigma dupa patru secole: Trupul lui Mihai Viteazul a fost reinhumat in Biserica Mitropoliei Ortodoxe din Cetatea Balgradului?

Dupa 413 de ani de ani de la asasinarea pe Campia Turdei a celui care a fost pentru scurt timp domn al al Moldovei,Tarii Romanesti si Ardealului, sursele de documentare cunoscute si altele mai putin cunoscute vin sa adanceasca enigma legata de soarta corpului marelui voievod Mihai Viteazul.

FOTO Enigma dupa patru secole: Trupul lui Mihai Viteazul a fost reinhumat in Cetatea Balgradului?

Dupa 413 de ani de ani de la asasinarea pe Campia Turdei a celui care a fost pentru scurt timp domn al al Moldovei,Tarii Romanesti si Ardealului, sursele de documentare cunoscute si altele mai putin cunoscute vin sa adanceasca enigma legata de soarta corpului marelui voievod Mihai Viteazul.

O femeie din Marea Britanie a fost arestata pentru ca a incercat sa intre pe stadion la meciul echipei nationale de volei masculin a Iranului

O femeie din Marea Britanie se afla intr-o inchisoare iraniana de doua luni pentru ca a incercat sa se uite la meciul echipei masculine de volei. Ghoncheh Ghavami, in varsta de 25 de ani, a fost arestata, pe langa alte zece femei, pentru ca a incercat sa intre pe stadionul in care echipa nationala de volei a Iranului avea meci cu cea a Italiei, pe 20 iunie. , relateaza The Independent.

Examenul de rezidentiat a fost amanat pentru 23 noiembrie din cauza alegerilor prezidentiale

Examenul pentru rezidentiat a fost decalat din cauza alegerilor. Ministerul Sanatatii a luat decizia ca examenele sa se organizeze in data de 23 noiembrie 2014 pentru a nu se suprapune cu al doilea tur al.

Un tanar de 18 ani a fost arestat pentru ca ar fi platit un barbat sa-i omoare tatal

Alin Apostol, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Dolj: in urma cercetarilor, politistii au stabilit ca autorul asasinatului este un tanar de 18 ani din Cerat, care a fost determinat de fiul victimei, de 18 ani, in schimbul oferirii unei sume de bani. Despre premeditarea faptei si savarsirea acesteia a avut cunostiinta si un tanar de 20 de ani, din Craiova, care l-a recomandat pe autor fiului victimei.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )