Libnet.ro
UNICEF

14:00

Kelemen Hunor: Nu luam astazi nicio decizie privind guvernarea

România Liberă România Liberă,
Kelemen Hunor: Nu luam astazi nicio decizie privind guvernarea

Presedintele Uniunii Democrate a Maghiarilor din Romania, Kelemen Hunor, a declarat marti, inainte de intalnirea cu grupurile parlamentare, ca nu se va lua astazi nicio decizie privind iesirea sau ramanerea la guvernare. El a explicat ca o astfel de decizie nu poate fi luata decat de forul statutar al formatiunii, Consiliul Permanent. continuă pe România Liberă

Kelemen Hunor: Am votat pentru o Romanie puternica, in care fiecare cetatean este respectat

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat duminica, dupa iesirea de la urne, ca a votat pentru o Romanie puternica, in care fiecare cetatean este respectat, informeaza Agerpres. Kelemen a votat la sectia.

Kelemen Hunor: Guvernul are majoritate parlamentara, nu se pune problema schimbarii

Presedintele UDMR Kelemen Hunor a declarat, marti, ca in acest momentu nu se pune problema schimbarii Guvernului sau a majoritatii, relateaza Mediafax. Noi consideram ca in acest moment Guvernul are.

Kelemen Hunor: Nu se pune problema schimbarii Guvernului sau a majoritatii

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, marti, dupa sedinta grupurilor reunite ale parlamentarilor Uniunii, ca in acest moment nu se pune problema schimbarii Guvernului sau a.

Kelemen Hunor: Propunerea UDMR pentru Ministerul Culturii este Hegedus Csilla

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat marti seara ca o propune pe Hegedus Csilla pentru a prelua functia de ministru al Culturii. Este un om foarte bine pregatit si care cunoaste sistemul, nu numai.

Kelemen Hunor: in aceasta seara veti afla cine va fi propus pentru Ministerul Culturii

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, marti, inaintea reuniunii grupurilor parlamentare ale Uniunii, ca in cursul serii va face public numele persoanei care va fi propusa pentru functia de ministru al Cult.

Kelemen Hunor: Marti seara voi anunta propunerea pentru Ministerul Culturii

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat ca va face in cursul serii de miercuri o propunere pentru ministrul Culturii, pe care o va prezenta premierului Victor Ponta. Seful Executivului a afirmat in sedinta de.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Kelemen Hunor a votat pentru un presedinte capabil sa creeze consens in temele majore

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a votat, duminica, pentru o Romanie in care fiecare cetatean sa fie respectat, sa isi poata atinge dezideratele si care in urmatorii ani, cu un presedinte capabil de cons.

Kelemen Hunor: In probleme privind minoritatile nationale, UDMR nu are multe sperante fata de Iohannis

UDMR nu are multe asteptari de la presedintele roman Klasu Iohannis ales duminica a declarat pentru MTI Kelmemen Hunor, presedintele Uniunii, citat de Transindex. Presedintele UDMR considera ca odata cu alegerea lui Klaus Iohannis va urma o perioada lunga de pauza in implementarea drepturilor minoritatilor nationale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )