Libnet.ro
UNICEF

20:30

Kelemen: Locul Romaniei este in UE si Schengen, impreuna la bine si la rau.

România Liberă România Liberă,
Kelemen: Locul Romaniei este in UE si Schengen, impreuna la bine si la rau.

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, miercuri, la Congresul PPE, ca desi voci din UE se mai intreaba daca Romania a fost pregatita pentru aderare si cum ar putea avea loc in Schengen, trebuie inteles ca mentalitatile se schimba mai greu, iar izolarea nu ajuta, potrivit Mediafax. Inca se mai aud voci care se intreaba daca Romania a fost pregatita sa devina membra in UE, daca locul ei e in Uniune si, in special, in zona Schengen. Dar sunt multi cei care uita ca dupa aproape jumatate . continuă pe România Liberă

Irlanda sustine aderarea Romaniei la Schengen si va prelua din 2013 presedintia Consiliului UE.

Ambasadorul Republicii Irlanda la Bucuresti, Oliver Grogan, a reiterat, intr-o intalnire cu secretarul de stat al MAI Marian Tutilescu, sprijinul tarii sale pentru aderarea Romaniei la Schengen, Irlanda urmand sa preia, din 2013, presedintia Consiliului UE, transmite Mediafax. Seful Departamentului Schengen, Afaceri Europene si Relatii Internationale, Marian Tutilescu, l-a primit, marti, la sediul Ministerului Administratiei si Internelor MAI), pe ambasadorul Republicii Irlanda la Bucuresti, .

Irlanda, care preia din 2013 presedintia Consiliului UE, sustine aderarea Romaniei la Schengen.

Ambasadorul Republicii Irlanda la Bucuresti, Oliver Grogan, a reiterat, intr-o intalnire cu secretarul de stat al MAI Marian Tutilescu, sprijinul tarii sale pentru aderarea Romaniei la Schengen, Irlanda urmand sa preia, din 2013, presedintia Consiliului UE, potrivit Mediafax. Seful Departamentului Schengen, Afaceri Europene si Relatii Internationale, Marian Tutilescu, l-a primit, marti, la sediul Ministerului Administratiei si Internelor MAI), pe ambasadorul Republicii Irlanda la Bucuresti, .

VIDEO Basescu i-a cerut lui Merkel sprijin pentru aderarea Romaniei la Schengen in cursul ...

Presedintele Traian Basescu i-a multumit cancelarului Angela Merkel pentru angajamentul in favoarea valorilor europene si standardele democratice din perioada crizei politice din Romania, el cerandu-i si sprijin pentru o decizie favorabila privind aderarea Romaniei la Schengen in cursul lui 2013, scrie Mediafax. Potrivit unui comunicat al Presedintiei, in cadrul intrevederii cu Merkel de la Palatul Parlamentului, in marja Congresului PPE, Basescu a exprimat multumiri pentru angajamentul ferm .

Irlanda, care preia presedintia Consiliului UE, sustine aderarea Romaniei la Schengen

Ambasadorul Republicii Irlanda la Bucuresti, Oliver Grogan, a reiterat, intr-o intalnire cu secretarul de stat al MAI Marian Tutilescu, sprijinul tarii sale pentru aderarea Romaniei la Schengen, Irlanda urmand.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )