Libnet.ro
UNICEF

21:30

Kenya: Explozii puternice in centrul comercial Westgate de la Nairobi.

România Liberă România Liberă,
Kenya: Explozii puternice in centrul comercial Westgate de la Nairobi.

Trei explozii puternice au fost auzite de jurnalisti AFP luni dimineata in centrul comercial Westgate, la Nairobi, unde forte de ordine kenyene au lansat un nou asalt, in incercarea de a prelua controlul impotriva comandoului islamist baricadat de aproximativ 40 de ore in cladire, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si Infernul din Westgate, camp de lupta si executii Exploziile au urmat unor tiruri puternice, care au durat aproximativ 15 minute, au precizat jurnalisti AFP prezenti la . continuă pe România Liberă

Kenya: Nou asalt al armatei impotriva islamistilor baricadati in centrul comercial Westgate

Un nou asalt al armatei kenyene impotriva islamistilor inarmati baricadati in centrul comercial Westgate, la Nairobi, a avut loc luni dimineata. Fortele de securitate kenyene au anuntat ca agresorii, in jur.

Forte speciale israeliene, in centrul comercial din Nairobi.

Forte speciale israeliene au patruns in centrul comercial din Nairobi luat cu asalt de un comando islamist, pentru a salva ostaticii si ranitii, a afirmat duminica o sursa din cadrul serviciilor de securitate pentru AFP, conform Mediafax. Israelienii tocmai au intrat si salveaza ostaticii si ranitii, a declarat aceasta sursa sub acoperirea anonimatului, adaugand ca fortele speciale au ajuns duminica dimineata la Nairobi. Centrul comercial de lux Westgate Mall este cunoscut ca fiind in .

Kenia: Nou asalt al armatei impotriva islamistilor baricadati in centrul comercial Westgate

Un nou asalt al armatei kenyene impotriva islamistilor inarmati baricadati in centrul comercial Westgate, la Nairobi, a avut loc luni dimineata. Fortele de securitate kenyene au anuntat ca agresorii, in jur.

ATAC KENYA: Mai multi ostatici au fost eliberati din centrul comercial din Nairobi.

Politia kenyana a afirmat luni ca a salvat mai multi ostatici din centrul comercial Westgate din Nairobi, precizand ca, dupa exploziile puternice auzite, confruntarile continua, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Tocmai am reusit sa salvam cativa ostatici, a declarat pe Twitter seful politiei kenyene, David Kimaiyo, fara sa precizeze numarul persoanelor salvate. Castigam din ce in ce mai mult teren in fata atacatorilor, a afirmat el. Citeste si VIDEO. ATACUL din Nairobi: Cel putin 69 de .

Nairobi, trei zile sub teroarea al-shabab.

Puternice explozii urmate de nori grei de fum au fost semnalate luni la centrul comercial Westgate din Nairobi, unde militantii grupului islamist somalez al-Shabab tinerii in araba), legat de Al Qaeda, amenintau sa ucida ostaticii in cea de-a treia zi a atacului sangeros in care au ucis 62 de persoane si au ranit alte 200. Trupele speciale kenyene, sustinute de forte speciale israeliene, au declansat asaltul final pentru a pune capat actiunii comandoului shabab format din 12 membri, puternic .

ATAC NAIROBI. Interpol isi ofera asistenta fortelor de ordine din Kenya.

Interpol si-a oferit, duminica, asistenta fortelor de ordine kenyene pentru orice solicitare de informatii sau arestari legate de atacul de la centrul comercial Westgate din Nairobi, soldat cu 59 de morti, transmite Mediafax. Orice solicitare de informatii din partea autoritatilor kenyene va fi tratata cu prioritate de Centrul de comandament si coordonare si de biroul Interpol din Kenya, a anuntat organizatia de cooperare politieneasca internationala, cu sediul la Lyon, in Franta, intr-un .

Atentat sangeros asupra unui centru comercial din Nairobi, Kenya: Cel putin 30 de morti, mai multi americani raniti. Atacul, revendicat de islamistii somalezi Shebab

Cel putin 30 de persoane au fost ucise sambata intr-un atac comis asupra unui centru comercial din Nairobi, capitala Kenyei, de catre un comando inarmat, informeaza Mediafax, citand AFP. Islamistii somalezi Shebab, care au legaturi cu Al-Qaida, au revendicat, sambata seara, pe contul lor de Twitter atacul impotriva centrului comercial din Nairobi.

Cel putin 20 persoane au murit intr-un atac asupra unui centru comercial din Nairobi

Cel putin 20 persoane au fost ucise, iar alte 50 au fost ranite intr-un atac asupra unui centru comercial din Nairobi. Potrivit politiei keniene, citata de AFP, atacul a fost comis de mai multe persoane.

Cel putin 30 persoane au murit intr-un atac asupra unui centru comercial din Nairobi

UPDATE: 21:00:Numarul mortilor a ajuns la 30, relateaza AFP. Cel putin 20 persoane au fost ucise, iar alte 50 au fost ranite intr-un atac asupra unui centru comercial din Nairobi. Potrivit politiei keniene,.

Cel putin 13 persoane ucise intr-un atac dintr-un centru comercial din Nairobi

Cel putin 13 persoane au fost ucise si alte cateva zeci au fost ranite intr-un atac asupra unui centru comercial din Nairobi, comis de persoane inarmate, a anuntat politia keniana, citata de AFP, conform.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )