Libnet.ro
UNICEF

11:30

Khloe Kardashian s-a refugiat in mancare din cauza stresului. Iata ce a patit!

ADPM ADPM,
Khloe Kardashian s-a refugiat in mancare din cauza stresului. Iata ce a patit!

Khloe Kardashian s-a confruntat cu probleme serioase privind dependenta de mancare in perioada in care a avut de tras cu divortul de sotul ei. Iata ce povesteste si cum sa mobilizat sa treaca peste acea perioada dificila. continuă pe ADPM

Circulatia feroviara este blocata, luni dimineata, pe ruta Alexandria-Rosiori din cauza unui accident

Centrul INFOTRAFIC al Politiei Romane informeaza ca luni dimineata, in judetul Teleorman, traficul feroviar este intrerupt, pe Magistrala 909, ruta Alexandria Rosiori Nord, din cauza unui accident petrecut la iesirea din statia Rosiori Est catre Rosiori Nord kilometrul CF 193+700 de metri).

Statul roman a pierdut 1,4 miliarde de dolari, in perioada 2011 - 2015, din cauza neincasarii corecte a redeventelor petroliere (VIDEO)

Romania, tara tuturor nedreptatilor! Statul roman a pierdut 1,4 miliarde de dolari din 2011 pana in 2015, din cauza neincasarii corecte a redeventelor petroliere. Preturile de.

O cunoscuta actrita din SUA a murit la 23 de ani din cauza unei supradoze (FOTO)

Valerie Fairman, o cunoscuta actrita din Statele Unite, a fost gasita moarta in casa unui prieten, miercuri. Din primele informatii, se presupune ca aceasta s-a stins din viata din cauza unei.

Cod rosu de poluare in China! Zeci de mii de oameni au fost nevoiti sa plece din cauza aerpocalipsei (FOTO, VIDEO)

O mare parte din nordul si centrul Chinei a fost invaluitade ceata toxica si foarte multi locuitori au fost nevoiti sa paraseasca tara. China de afla sub cod rosu de poluare.

Norvegia si China si-au reluat relatiile diplomatice dupa sase ani in care au fost inghetate din cauza Premiului Nobel pentru Pace din 2010

Norvegia si China si-au normalizat luni legaturile diplomatice si politice, inghetate din 2010, cand dizidentul Liu Xiaobo a primit Premiul Nobel pentru Pace, transmite Reuters.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )